Начало | Архив | За нас | История | Правила | Галерия | Форум | weGa Script | WeB Irc | Статистика | QuickMail | Приятели
Меню
Анкета
Какво е мнението Ви за «weGa v3.3»
Перфектен
Доста добър
Като всички
Много зле
Валути
USD 1.7237
GBP 2.1699
CHF 1.7329
На лов за слонове
ИНФОРМАТИЦИТЕ ловят слонове според следния алгоритъм А:

отиди в Африка
започни от най-южната точка
прекоси Африка от юг на север във хоризонтални ивици от изток на запад
за всяко хоризонталнопрекосяване направи следното
залови животно
сравни животно със предварително заловен слон
при съответствие спри алгоритъма

ОПИТНИТЕ ПРОГРАМИСТИ използват алгоритъм А, като го променят така, че поставят един предварително заловен слон във Кайро, така че алгоритъма да се терминира със допустима стойност при всяко решение.

АСЕМБЛЕР ПРОГРАМИСТИТЕ предпочитат да изпълнят алгоритъм А пълзейки

SQL-ПРОГРАМИСТИТЕ използват следния израз: SELECT слон FROM африка
MYSQL-ПРОГРАМИСТИТЕ може да не открият слона ако се е скрил, но при оптимални обстоятелства ще го открият най-бързо от всички SQL-програмисти

LOGO-ПРОГРАМИСТИТЕ прекосяват Африка яздейки костенурка

COBOL-ПРОГРАМИСТИТЕ предпочитат динозавър

BASIC-ПРОГРАМИСТИТЕ пък избират луксозна каляска със квадратни колела

C-ПРОГРАМИСТИТЕ първо изчисляват нужната памет със sizeof(), опитват се да алокират, забравят да погледнат резултата, и накрая стрелят напосоки със пойнтери срещу слона.

C++-ПРОГРАМИСТИТЕ настояват че слонът е Клас, следователно притежава собствена catch функция, пък ако напусне Африка, автоматично се вика неговият деструктор.

PASCAL-ПРОГРАМИСТИТЕ избират произволна точка на картата, маркират я със END и започват да си мечтаят как стадо слонове прегазват Бил ГеЙтс (абе дали само е бил или още е, не е ясно, само че му е micro soft знаем, но пък сега иска да компенсира със long horn)

Modula-ПРОГРАМИСТИТЕ импортират слон от зоопарк

Lisp-ПРОГРАМИСТИТЕ пишат безумно количество скоби, надявайки се слонът да се заплете в тях

МАТЕМАТИЦИТЕ ловят слон като отиват в Африка, сформират множеството на всички животни в Африка, и изваждат от него всичко което не е слон. Остатъкът е решение на задачата.

ОПИТНИТЕ МАТЕМАТИЦИ първо доказват съществуването на поне един еднозначно дефиниран слон, преди да продължат с доказателството на подточка а)

ПРОФЕСОРИТЕ ПО МАТЕМАТИКА доказват съществуването на поне един слон и оставят решението на конкретната задача на студентите си.

ИНЖЕНЕРИТЕ ловят слонове като отидат в Африка, хванат всичко сиво което им се изпречи на пътя, и го обяват за слон ако теглото му се различава с повече от 15% от това на предишния заловен слон.

ИКОНОМИСТИТЕ не ловят слонове. но са дълбоко уверени, че слоновете сами ще дойдат ако им се предложат достатъчно пари.

СТАТИСТИЦИТЕ ловят първото животно което видят n-пъти, след което го обявяват за слон.

ФИНАНСОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ не ловят слонове. нито някога са се пробвали, нито ги бива във тая работа. но въпреки това човек може да ги ангажира да дават полезни съвети.

СИСТЕМНИТЕ АНАЛИСТИ теоретически са в състояние да изчислят връзката между големина на обувките ти и шансовете ти да хванеш слон, стига да им обясниш какво изобщо е слон.

SAP-ПРОГРАМИСТИТЕ обявяват първото видяно животно за слон и веднага се заемат с това да напаснат представите си за слон с новата дефиниция.

МАЙКРОСОФТ-ПРОГРАМИСТИТЕ купуваt слон от зоологическата градина в Сиатъл, дуплицираt го масово, след което убеждаваt целия свят че този слон е абсолютно необходим и идеално допълнение към Майкрософт Офис. Майкрософт дори експортира 14 милиона слона за Африка

ЛИНГВИСТИТЕ се опитват да направят синктактичен анализ на думата 'слон', но след остри разногласия решават да сформират литературен форум където да обсъдят темата по-обстойно.

ФИЛОСОФИТЕ, имайки впредвид резултатите на лингвистите, се питат дали изобщо си заслужава да се говори за слонове. Ако да, то това е задача на биолозите.

СОЦИАЛНИТЕ ПЕДАГОЗИ образуват група за взаимопомощ и внимателно анализират как ловът на слонове би се отразил на психиката им, след което единодушно решават, че е по-добре да си останат безработни.

ПРОФЕСОРИТЕ ПО ПЕДАГОГИКА основават институт със курсове по ловене на слонове, въпреки че си нямат и най-бегла представа от това.
SMS
Fun
.:Историята на един чекибоец!
.:Как ``BEBO`` add-ва CoLoR във #WEGA
.:Свиркаджията DMX_23_stz
.:Още:.
Приятели
Нова Загора

#bourgas - official page

UniBg - official portal
.:Още:.

Designe and theme by weGa Team © 2000-2018
Хостинг, скриптиране и поддръжка от weGa web development © 2004