Начало | Архив | За нас | История | Правила | Галерия | Форум | weGa Script | WeB Irc | Статистика | QuickMail | Приятели
Меню
Анкета
Какво е мнението Ви за «weGa v3.3»
Перфектен
Доста добър
Като всички
Много зле
Валути
USD 1.7237
GBP 2.1699
CHF 1.7329
Карамбол
-Мммм, звучи доста примамливо
-И аз така мисля:) Ще чакам с нетърпение отговор от теб
-Ще ти пиша...скоро.
-:))
-Трябва да изчезвам honey...желая ти лек чат. Au revoir {}
-Почакай...
No such nick/channel
Младият мъж се облегна на стола, а на лицето му се появи усмивка. Винаги ставаше така, тя изчезваше внезапно и брутално. Но това нямаше значение за него. Той запали цигара и си пусна "Dire Straits". Beaztie бе щастлив.

**********

Докато Beaztie пушеше своята "Victory" из дебрите на IRC се водеше друг разговор.
-Искам да отпия от нектара на твоите устни и да потъвам в кристалните ти очи...
-Wow, това ме шокира.
-Aз съм поет, захарчето ми. Но не си падам по подобни приказки. Искам REAL ACTION, BABY.
-Потърпи няколко дни и ще ме имаш ... цялата
-Това ще са най-нервните дни в моя живот.
-:))) Опасявам се, че трябва да напускам IRC. Приятна вечер, миличък {}
-Остани още малко...
No such nick/channel
Bolero остана за секунда-две загледан в екрана, после поклати глава и изключи компютъра. Бе три и двадесет след полунощ и след една малка закуска Bolero се мушна в леглото. В сънят му се появи неземна красавица и неговото въображение започна да рисува непристойни картини, които е неудобно да преразкажем.

***********

Bolero вече стенеше под завивките когато в IRC отново се водеше разговор, който има отношение към нашия разказ.
-А после ще разкъсам дрехите ти и двамата ще затанцуваме брейк върху чаршафите. Мисля, че няма да останеш разочарована.
-Определено:) Ще ти се обадя след два дни.
-Ще чакам.
-Чакането може и да си заслужава...
-:)))
-Трябва да си лягам, sweety, IRC ме изморява. Лека нощ {}
-След два дни друго нещо ще те изморява:)
No such nick/channel
FireMan прегледа целия разговор и доволен затвори mIRC-ата. Той отпи от бирата и започна да играе на шах с компютъра. Но бе разсеян и загуби две партии поред.

***********

Beaztie прекарваше поредния си работен ден в чат. По някое време в IRC се появи Fireman.
Двамата бяха добри приятели (особено когато сядаха на маса).
-Oоооооо, как си ве Firo?-попита Beaztie
-Бивам, бивам, ти как си?
-Че на, work.
-Мно'о бачкаш :)
-Такова е :)
-Нали помниш какво беше написал Kidman за тебе? :)
-Не, не се сещам-рече Beaztie.
-Пиянството е проклятието на работническата класа, така че не работете, ако не е наложително
-Аве, Firo, пак ли се опитваш да ма поведеш към кръчмата? :)))
-Ша са сетиш :)
-Ся съм спрял да пия, тия дни очаквам включване от една мно'о дива мадама и не искам да създавам кофти впечатление.
-Бреи, тая трябва да е мноу специална. Де я забърса?
-В IRC :)
-Стига ве, ти си бил опасна терца. То и аз ся зарибявам една кучка, ама ша видим к'во ша стане. И аз в IRC я забърсах:)))
-Верно? Как и е заглавието?
-Чудно, ама за име не съм я питал. Влиза с nick "slunce".
Beaztie зяпна монитора. Сърцето му прескочи два удара, но Beaztie беше железен и запази самообладание.
-Tоя nick ми е познат- рече Beaztie.
Как да не му беше познат, като той познаваше slunce от шест месеца и смяташе да скрепи познанството с покана за приятен уикенд на Витоша.
-С нея се знаем от доста време-поясни FireMan.
-Ами...желая ти успех- каза Beaztie и смени темата.
О, FireMan бърка, ако смята, че ще ми я отмъкне, каза си Beaztie. В главата му се зароди една идея и Beaztie запали поредната цигара с видимо доволно изражение.

***********

Bolero обичаше да спи до късно и този негов навик му попречи да разбере кога точно му хакнаха пощата. Bolero беше равна ливада и не се впечатляваше особено, но в този случай побесня. Как бяха успели да нацелят точно тази от неговите седемнадесет пощи в която той пазеше кореспонденцията си със slunce. Bolero подобно на Beaztie и FireMan бе в романс със slunce и тази злополучна случка с пощата го накара да изпие три водки и две бири още преди обяд. А всъщност Bolero познаваше добре взломаджията. Това беше FireMan, който отдавна се канеше да погоди весел номер на Bolero. FireMan получи пристъп на омраза примесена с малко изненада когато откри, че Bolero отдавна се познава със slunce. И FireMan реши, че Bolero трябва да получи своето възмездие заради познанството си със slunce. А задрямалия Bolero заподозря Beaztie в атентата за пощата. Bolero видя Beaztie да пише seen slunce в един невзрачен канал. По принцип Beaztie използваше SeenServ, но този път просто омота прозорците.
И така случайността си направи малка злобна шега с нашите герои като по този начин отключи дълго стаявани първични инстинкти. Остава да проследим развитието на играта Beaztie-FireMan-Bolero-Beaztie. В тази въртележка всичко бе възможно. И така, действие първо в което Beaztie заходи на FireMan с голямата балтия. Да видим как стана това...

***********

Beaztie действаше като истински Джеймс Бонд. Той успя да вкара едно троянче в снимка. Когато човек отвори коварната снимка, троянът се отделя и при следващото стартиране на PC-то става грандиозен формат. Beaztie не искаше да се разбере кой праща снимката и така той изгуби два дни докато пробута снимката на FireMan. Beaztie си беше сменил nick-а на Superkichkata_Suzi и мачкаше своето достойнство като пускаше елегантни свалки на FireMan. Накрая FireMan прие снимката само и само да се отърве от досадното създание. Ще спестим диалозите между Superkuchkata_Suzi и FireMan защото можем да получим нервно разстройство от глупостите които Beaztie дрънкаше с новата си самоличност. В крайна сметка FireMan трябваше да преживее това, че неговия хард диск получи принудително причастие.

***********

FireMan бе елиминиран, но преди това той се погрижи за Bolero. Просто довърши останалите негови пощи. Bolero се поболя, горкият. А когато FireMan му открадна и nick-а Bolero трябваше да погълне нови количества огнена вода за да задуши гневът които се надигаше в гърдите му. Е, Bolero не успя да подтисне гнева и този гняв се изля вурху Beaztie като студен душ. Bolero изпитваше любов към перверзното и за тази цел си бе направил колекция от перверзни порно снимки. И понеже Bolero знаеше как се борави с Photo Shop, той направи няколко монтажя на които Beaztie си прекарваше приятно в компанията на едно куче и двама негри. Тези снимки се появиха в сайта на Нощен магазин. Beaztie ги видя. И се напи, какво друго му оставаше. С появата на снимките малкият кибер конфликт угасна. Beaztie не се появи в IRC повече защото се срамуваше от снимките. Той, разбира се можеше да си смени nick-а, но това нямаше да е в негов стил.
FireMan прекара две безсънни седмици в опити да възстанови хард диска на който бе дипломната му работа. На FireMan просто не му остана време за IRC. Пораженията при Bolero бяха от друго естество. Той загуби единствено пощите си, но посегателството над връзката му със slunce го съкруши и той давеше своята мъка във водка.
А какво стана със slunchiceto ли? Ами тя не успя да намери тримата свои кавалери и им изпрати едно съвсем кратко писмо в което пишеше:Kidman ми направи предложение на което не можах да откажа. Сбогом...
С тези кратки думи които илюстрират болната страст която ни обзема когато решим да си намерим виртуална любов, нашият разказ свършва.

КРАЙ
SMS
Fun
.:Историята на един чекибоец!
.:Как ``BEBO`` add-ва CoLoR във #WEGA
.:Свиркаджията DMX_23_stz
.:Още:.
Приятели
Нова Загора

#bourgas - official page

UniBg - official portal
.:Още:.

Designe and theme by weGa Team © 2000-2018
Хостинг, скриптиране и поддръжка от weGa web development © 2004