Начало | Архив | За нас | История | Правила | Галерия | Форум | weGa Script | WeB Irc | Статистика | QuickMail | Приятели
Меню
Анкета
Какво е мнението Ви за «weGa v3.3»
Перфектен
Доста добър
Като всички
Много зле
Валути
USD 1.8000
GBP 2.2255
CHF 1.9524
NewsRoom
»» Tuesday 20.03.2007 23:07 : Днес за втори път администраторите въведоха Ratbox services. От този линк може да си изтеглите файлче добавящо командите за CS и NS в меню-то на десния бутон. Архива е 3.24 KB и съдържа две текстови файлчета. В единия кръстен readme.txt има указания, а другия кръстен rserv.ini е файла с командите.
Добавено от Forfi
»» Friday 09.03.2007 20:06 : Да влезем и ние в 21-ви век!, или как да си пуснем UTF-8 в mIRC
Крайно време е да се приобщим към останалия свят!
Все повече и повече хора започват да ползват този стандарт (който всъщност е доста стар, но това е друга тема). Трябва и ние да започнем да общуваме по модерно му ;)
Няма да ви занимавам с това какво е UTF-8. Предимства - много. Недостатъци - не се сещам. Общо взето (почти) всички букви, които са създавани някога, могат да се четат с UTF-8. Китайски, японски, гръцки, тралабаланански - всички. Така поддръжката на кирилицата става много по-лесна и удобна. Това е и една от причините кирилицата да е на толкова занемарено техническо ниво в UniBG - защото докато има двоен стандарт (utf-8 срещу cp1251), няма как да се внедрят подходящи функции.
Затова, нека почнем кампания - единен стандарт за всички българи в IRC!

Какво трябва да направите ли? Много лесно:

  • Отивате на http://www.mirc.com/ и теглите последната версия на най-популярният IRC клиент за Windows (освен ако вече я нямате).
  • Свързвате се към някой IRC сървър и влизате в някой канал.
  • От менюто горе избирате View -> Font.
    картинка 1
  • Под надписа UTF-8 се намира едно падащо меню, където избирате Display and encode.
    картинка 2
  • Избирате двете отметки долу и натискате OK.
  • Отваряте прозорец за личен разговор с някой приятел и повтаряте същите стъпки.
Това е! Бързо, лесно и ефективно!
Оригиналната статия
Добавено от Forfi
»» Tuesday 30.05.2006 21:24 : Ама лоша работа са тия пичове които приемат новите стандарти. Тъкмо сайтчето започва да изглежда сравнително нормално и те ти изкарват един нов, много по-претенциозен браузър и за да върви комплекта си измислят и ново езиче за писане на кода... Добре, че не се занимавам единствено и само с това - то постоянно езици щях да уча. Та тези дни сайта ще изглежда странно (в различните браузъри различно странно), но ще го преживеем.
За сега планът е за смяна само на CSS-a, но знае ли човек - т'ва чудо XHTML не изглежда толкова трудно, а и всички работят с него ...
Добавено от Forfi
»» Tuesday 25.10.2005 12:02 : Днес започна промяна на уеб-чат клиента. Фирмата хостваща сайта (включително и уеб чата), предяви претенции за нанесени вреди, поради което спираме услугата Уеб IRC за неопределен период от време. Ще се постараем в най-кратки срокове да намерим решение.
Извиняваме се на потребителите си за причинените неудобства.
Добавено от Forfi
»» Wednesday 07.09.2005 22:12 : От днес по-голямата част от галерията отново е на линия. Възможно е да има пропуски - ако видите такива пишете във форума или на мейл-а. Надявам се , да няма проблем с качването на нови снимки в албумите. При възникнали затруднения с галерията от каквото и да е естество , моля да ни уведомите. Благодаря Ви!
Добавено от Forfi
»» Tuesday 06.09.2005 14:00 : Да започна: Честитa ви 120-та годишнина от Съединението на България.
Изникна малък проблем при опита за сливане в една обща база, на форума с галерията - снимките са си там , но са ... малко разместени по потребителите. За сега си разглеждайте на воля - няма да имате проблем с това , а като отстраним проблема може да останете приятно изненадани.
Също така са спрени коментарите от "анонимни" потребители в галерията - регистрацията е безплатна , а ако искате да похвалите/обидите някой поне си напишете името.
---
Поправка: В процеса на промяна на файловете, част от снимките няма да могат да се разглеждат. Извиняваме се предварително за създадените неудобства.
Добавено от Forfi
»» Thursday 04.08.2005 12:37 : От няколко дни сайта ни се хоства на платен хостинг.
Би трябвало да няма проблем със страницата, но ако намерите нещо за което сметнете, че трябва да ни уведомите моля пратете ни мейлче .
Отправям молба към гениалните експлойтъри: Момчета (и момичета) нашият сайт определено не е от най-посещаваните в интернет. Намерете си по-подходящо място за да се изявите - такова на което публиката да може да оцени качествата Ви. В нашият форум вероятността да ви види някой варира от един до трима потребители. Благодаря Ви!
Добавено от Forfi
»» Thursday 23.06.2005 14:17 : Е от днес се започна поредното голямо местене. Сменяме хостинга от www.burgaspress.com на www.tomatex.net .
За сега всичко е в тестoв вариант и се надяваме , че ще ни влезете в положение. Надявам се да няма големи загуби при местенето на отделните модули (най-вече на форума и на галерията които ще останат последни в списъка).
Също ще има незначителни промени в скриптинга , за улеснение на нюзрума и архива.
Добавено от Forfi
»» Saturday 01.01.2005 09:22 : Честита Нова година. Да сме живи и здрави и да се множим /броя ни в канала ;) /
Добавено от Forfi
»» Wednesday 27.10.2004 10:22 : Имаме чисто нов форум.Изисква се нова регистрация.В момента се правят тестове за ползване регистрациите от галерията.Надявам се това да е последния ни форум и да свикнем лесно с него.
Добавено от Forfi
»» Wednesday 13.10.2004 10:22 : Днес трябва да е национален празник - вече имаме работещ сайт. Това не означава , че ще спрем със сайта до тук - приемат се всякакви предложения , помощ /особено финансова/ , похвали и критики .Отделните части от сайта се хостват на различни машини - ако имате проблеми с отварянето , визуализирането или каквото и да било използвайте формата за Quick E-mail.
Добавено от Forfi
»» Tuesday 05.10.2004 10:22 : Вече прословутата галерия на канала е факт! Празнувай народе! Всеки има възможност да си регистрира потребител в галерията и сам да публикува снимките си /и не само своите/. Можете да качвате снимки и без регистрация , но тогава снимките ще трябва да бъдат одобрени от администратор на галерията преди публикуването им. Може да добавяте и интересни снимки на които сте попаднали.
Добавено от Forfi
»» Thursday 26.08.2004 10:22 : Издирва се младеж носещ звънкото никнеймче CoLoR.Същият е в неизвестност от поне два месеца.Когато е трезвен отговаря на името Стоян.Моля ако някой го забележи да го уведоми , че е директор на канала ;) .
Добавено от Forfi
»» Wednesday 24.12.2003 09:22 : WeGaTeaM Ви пожелава Весела Коледа и ползотворна и щастлива Нова Година.
Добавено от Forfi
»» Monday 10.11.2003 09:22 : Е днес , по нова демократична традиция , се проведе малко закъснялото есенно почистване на access листа на канала. Благодарим на всички дали своя принос. Интересуващите се как отново да присъстват в лист-а може да разгледат форума .
Добавено от Forfi
»» Tuesday 07.10.2003 10:22 : Да ни е честито новото сайтче. Дано да ви хареса повече от предишното - не , че то беше лошо ( все пак правим само хубави работи ), но това като че ли наистина е по добро. Надявам се да го ползваме по предназначение и да му се радваме като на предното.
Както виждате все още търсим човека който да направи логото за страницата. Ако имате предложения за лого свържете се с нас чрез форума или ни изпратете писмо от ТУК
Добавено от Forfi
»» Wednesday 04.06.2003 10:22 : Такааа ;) .Неизбежното се случи колкото и да е неприятно за някой . От днес access list-а е строго регламентиран .Поради тази причина се наложи един massdel което не нищо ново за нас ;) . За да бъдете добавени в листа трябва да се обърнете към някой от founders team-a. Те ще ви кажат как да постъпите . Не бъдете досадни - прочетете правилата и се съобразявайте с тях.Моля Ви не злоупотребявайте с правата си и не добавяйте по няколко nicknames на един потребител .
Добавено от Forfi
»» Saturday 03.05.2003 10:22 : Забравихте ли ни бре маймуни? Ще ви се карам май . Един месец ни няма и вече никой не казва и дума. Още 7 дена останаха до клетвата - мислете му :Р
Добавено от Forfi
»» Thursday 27.03.2003 09:22 : Лош ден за Българската демокрация или поне за трима от потребителите на канала - Xtreme , [K]ick и моя милост . Какво да се прави - дългът си е дълг и ще трябва да минем през казармата . Да не ни забравите ей - след месец и половина пак сме тук ;) . Продължавайте да посещавате сайт-а - в ръцете на CoLoR го оставям (дано да се грижи добре за него) .
Добавено от Forfi
Произволен виц
Действието се развива някъде към седем, седем и нещо в автобус номер 77, който тръгва от централна гара и стига до обръщалото на Западен парк. Обичам го този автобус и не мога да се стърпя да не ви го опиша.
Значи представете си червен Икарус, толкова стар, че сигурно унгарецът, който го е направил вече трябва да е на 73 години.
Освен това, в пушека който изхвърлял Икарусът, можело тринайсет пъти да се нанесе надписа “Екодвигател”, който стоял залепен от двете му страни.
А вътре -фраш! Тъпканица, хора! И тук сега се затруднявам. Не знам как да ви опиша хората, които пътували. Как да опиша пияния мъж, който се е подал през малкото прозорче да изтрезнява и вятърът понеже не може да развее наплъстената му коса, по-скоро веел ушите му!
Как да опиша пълната дама, която се връщала от гости на тъща си в Симитли и от съдържанието на кошниците, струпани пред нея пасажерите останали с впечатление, че в Симитли е останал само кмета и паметника?
Не мога, трудно се описва такава картина, затова ще спра дотук. Щях да забравя героя на моя разказ. Представете си в центъра - там където подът се върти, а гумените стени съвсем са прокъсани от пътници, които в продължение на години са пъхали пръсти в дупките, за да видят на коя спирка са в момента, та на тая сгъвка стоял млад мъж на видима възраст 40 години, но всъщност бил на 26.
Мъжът, очевидно бил злоупотребил с алкохола, съдейки по роякът дрозофила меланогастер или казано на Учиндолски – мухи винарки около главата му. Той едвам се държал на краката си, по скоро на единият, защото другият вече бил зает от младо момиче, което най-услужливо държало в скута си трийсетте литра минерална вода на едно враждебно бабе.
В тая типична икарусна идилия мощен вик разпрал глъчката и дори заглушил рева на дизеловия мотор.
“Кой е загубил десет лева?” - ревнал нашия човек с винарките. Всички се заоглеждали един – друг, но никой не се обадил. След две минути се повторил същия вик:
“Кой е загубил десет лева бе?”
Тук вече тълпата си забъркала по джобове и портмонета, но пак никой не изявил претенции за собственост върху десетачката. Наближила поредната спирка и пияният мъж, явно изчакал двигателят да позамлъкне малко, за да даде волност на пиянския си глас: “Абе, кой е загубил десет лева бе?” Тук вече една възрастна дама,явно решила да прекъсне цялата тая ексцесия от досадни викове, притеснено казала: “Спокойно бе младеж, аз загубих десет лева”.
Тогава мъжът я изгледал кръвнишки и с двойна сила ревнал: “Ми кво чакаш ма, ставай да си ги търсиш!”
.:Още вицове
Историята на един чекибоец!
Sladko otmushtenie, IRC versia 1.0. by #WeGA :-) Jertvata - DoN_KiXoT, Dimitar 21 godishen plovdivchanin.
Start loggin

[02:07] < DoN_KiXoT> hi!
-
DoN_KiXoT is ~don_kixot@212.116.153.166 * DoN_KiXoT
DoN_KiXoT on #4k #rivanet #Sofia #plovdiv #bulgaria
DoN_KiXoT using irc.ITDNet.net ITD Network
DoN_KiXoT End of /WHOIS list.
-
[02:07] < DoN_KiXoT > kak si?
[02:07] < DoN_KiXoT> asl:?
[02:11] < y0y0y0> 15 f pld
[02:11] < y0y0y0> ti
[02:11] < DoN_KiXoT> 21 m pld
[02:12] < y0y0y0> superr
[02:12] < y0y0y0> gotin li si
[02:12] < DoN_KiXoT> :)))
[02:12] < DoN_KiXoT> ami ako iskash pik moje da ti pratia
[02:13] < y0y0y0> mi.. az nqmam poshta.. no ako iskash q prati na brat mi poshtata.. az tam moga da q proverq
[02:14] < DoN_KiXoT> ok
[02:14] < DoN_KiXoT> dia ia
[02:14] < y0y0y0> zorg_bg@yahoo.com
[02:15] < DoN_KiXoT> ok.
[02:15] < DoN_KiXoT> 1 min
[02:16] < DoN_KiXoT> ok.
[02:16] < DoN_KiXoT> veche go izpratih
[02:16] < DoN_KiXoT> :)))
[02:18] < y0y0y0> ok
[02:18] < y0y0y0> shibash li qko
[02:18] < DoN_KiXoT> da.
[02:18] < DoN_KiXoT> mojesh da me probvash
[02:18] < DoN_KiXoT> :)))
[02:19] < DoN_KiXoT> shte ti prasna slivata!
[02:20] < y0y0y0> yay
[02:20] * y0y0y0 gulta
[02:20] < DoN_KiXoT> :))))
[02:21] < DoN_KiXoT> ela pri men
[02:21] < DoN_KiXoT> utre
[02:22] < y0y0y0> ti ot kade chatish
[02:22] < DoN_KiXoT> ot pld\
[02:22] < DoN_KiXoT> edna zala na ivicata
[02:22] < DoN_KiXoT> do vsi
[02:22] < DoN_KiXoT> shto?
[02:26] < DoN_KiXoT> ko stana?
[02:30] < y0y0y0> :)
[02:30] < y0y0y0> tyk sam
[02:30] < y0y0y0> pravq skrechove i si mislq za tebe
[02:30] < DoN_KiXoT> :)))
[02:31] < DoN_KiXoT> hehe
[02:31] < DoN_KiXoT> ami are de...
[02:31] < y0y0y0> are
[02:31] < y0y0y0> az chatam ot 4k
[02:31] < DoN_KiXoT> koga shte se vidim
[02:31] < DoN_KiXoT> e sia ne moga
[02:31] < y0y0y0> dai ytre
[02:31] < y0y0y0> kakvo shte kajesh
[02:31] < DoN_KiXoT> v 4k li pravish skrechove
[02:31] < DoN_KiXoT> utre!
[02:31] < DoN_KiXoT> obshtejitieto go zatvoriha
[02:31] < DoN_KiXoT> shte noshtuvam v zalata
[02:31] < DoN_KiXoT> :))))
[02:32] < y0y0y0> hah
[02:32] < y0y0y0> :)
[02:32] < y0y0y0> dai kam 15:00
[02:32] < y0y0y0> ?
[02:32] < DoN_KiXoT> ok
[02:32] < DoN_KiXoT> az sam saglasen
[02:33] < DoN_KiXoT> ama da se podgotvia li za...
[02:33] < DoN_KiXoT> kak izglejdash?
[02:33] < y0y0y0> mi... che kak.. zakakvo shte si pravim sreshta togava
[02:33] < y0y0y0> cherna kosa.. sini ochi.. 170 visoka..
[02:33] < y0y0y0> dosta nadarena
[02:34] < DoN_KiXoT> oleeeee
[02:34] < DoN_KiXoT> kolko kila si ?
[02:34] < DoN_KiXoT> az sam sas zeleni ochi
[02:34] < y0y0y0> okolo 45.. ne sam se teglila skoro
[02:34] < DoN_KiXoT> no ne se vijda ot pika
[02:34] < y0y0y0> gotina sam!
[02:35] < DoN_KiXoT> ok
[02:35] < DoN_KiXoT> sam za men si!
[02:35] < DoN_KiXoT> shte ti prasna halkata
[02:35] < DoN_KiXoT> s kolko si spala dosega?
[02:35] < y0y0y0> mi.. neznam.. kam 15-20
[02:35] < y0y0y0> kato ne broq troikite i chetvorkite
[02:36] < DoN_KiXoT> :))))
[02:36] < DoN_KiXoT> ok
[02:36] < DoN_KiXoT> shte zakraglim utre
[02:36] < DoN_KiXoT> da ti dam li adres
[02:37] < y0y0y0> mi.. kaji kade da se vidim na centara nqkade
[02:37] < DoN_KiXoT> ok.
[02:37] < DoN_KiXoT> na centara
[02:37] < DoN_KiXoT> v poshtata
[02:37] < DoN_KiXoT> s kvo shte si oblechena?
[02:43] < y0y0y0> dunki.. shte vidq
[02:43] < y0y0y0> az shte te poznaq
[02:43] < y0y0y0> gotin si
[02:43] < DoN_KiXoT> heh:)))
[02:43] < DoN_KiXoT> ok
[02:44] < DoN_KiXoT> ami shto ne doidesh napravo v obshtejitieto...
[02:44] < y0y0y0> aa ne..
[02:44] < y0y0y0> na centara se chakame.. pred poshtata v 15:00
[02:44] < y0y0y0> stava li?
[02:45] < DoN_KiXoT> :)))
[02:45] < DoN_KiXoT> hehe
[02:45] < DoN_KiXoT> ok
[02:45] < DoN_KiXoT> dobre
[02:45] < DoN_KiXoT> shte me poznaesh li?
[02:45] < DoN_KiXoT> sas sigurnost
[02:45] < DoN_KiXoT> :)))
[02:45] < DoN_KiXoT> ochite mi sa zeleni
[02:45] < y0y0y0> nadqvam se..
[02:45] < DoN_KiXoT> ne sa cherni kakto izglejdat
[02:45] < y0y0y0> az sigorno she sam s dunki..
[02:45] < y0y0y0> edno cherveno qkence.. po nego shte me poznaesh
[02:45] < DoN_KiXoT> kade na centara...
[02:46] < DoN_KiXoT> se razbrahme?
[02:46] < DoN_KiXoT> i v kolko chasa?
[02:47] < y0y0y0> 15:00
[02:47] < y0y0y0> ti kaji kade na centara
[02:47] < DoN_KiXoT> kade?
[02:47] < DoN_KiXoT> ami v poshata
[02:47] < DoN_KiXoT> :)))
[02:48] < y0y0y0> oki
[02:48] < y0y0y0> znachi tam
[02:48] < y0y0y0> i da ne me vurjesh ei!!
[02:48] < DoN_KiXoT> :))))
[02:48] < DoN_KiXoT> eee molia ti se
[02:48] < DoN_KiXoT> koga shte izpusna az takova parche kato teb
[02:48] < DoN_KiXoT> :)))
[02:49] < y0y0y0> :)))))
[02:49] < y0y0y0> ti ne si me vijdal be kote..
[02:50] < DoN_KiXoT> hehhe
[02:50] < DoN_KiXoT> zashto we
[02:50] < DoN_KiXoT> da ne si neshto s defekti?
[02:50] < y0y0y0> oooo ne.. naprotiv!
[02:51] < DoN_KiXoT> eeee mi hubavo de
[02:51] < DoN_KiXoT> az na tva se nadiavah.
[02:52] < y0y0y0> :)))
[02:52] < DoN_KiXoT> ami kaji mi togava zashto momiche kato teb si niama eba4?
[02:52] < y0y0y0> {P}{P}{P}{P}{P}
[02:52] < y0y0y0> {P}{P}{P}{P}{P}
[02:52] < y0y0y0> {P}{P}{P}{P}{P}
[02:52] < DoN_KiXoT> aha
[02:52] < y0y0y0> iskam da opitam neshto novo
[02:53] < DoN_KiXoT> mai si padash po sex s razlichni
[02:53] < DoN_KiXoT> ok
[02:53] < DoN_KiXoT> i az
[02:53] < y0y0y0> super :)
[02:53] < DoN_KiXoT> ne jiveia sam, no priatelkata mi si ima i tia gadje
[02:53] < DoN_KiXoT> spoko
[02:53] < y0y0y0> az edna subota za edna vecher se praskah s 4 choveka po otdelno
[02:53] < DoN_KiXoT> ta ako se zasechem da ne se pritesnish...
[02:53] < DoN_KiXoT> :)))
[02:54] < y0y0y0> niama li da i prechim kato..?
[02:54] < DoN_KiXoT> hehhe
[02:54] < DoN_KiXoT> ne
[02:54] < DoN_KiXoT> shte mi e kef
[02:54] < DoN_KiXoT> da gleda.
[02:54] < DoN_KiXoT> maitap we
[02:54] < y0y0y0> shto be to e qko
[02:54] < DoN_KiXoT> shte ia razkaram
[02:54] < DoN_KiXoT> spoko
[02:54] < y0y0y0> az sam malko perverzna
[02:54] < DoN_KiXoT> heheh
[02:54] < DoN_KiXoT> da we
[02:55] < DoN_KiXoT> ami togava da ia ostavim?
[02:55] < DoN_KiXoT> a?
[02:55] < y0y0y0> mi moje.. ama za men shte ima po malko vreme predpolagam ako i tq ostane
[02:56] < DoN_KiXoT> ne...
[02:56] < DoN_KiXoT> tia samo shte gleda
[02:56] < DoN_KiXoT> az ne q eba veche
[02:57] < y0y0y0> oki
[02:57] < y0y0y0> taka sam navita
[02:57] < DoN_KiXoT> moje da pravi skrech na sasednoto leglo
[02:57] < DoN_KiXoT> i tolkoz
[02:57] < DoN_KiXoT> heheh
[02:57] < DoN_KiXoT> ok
[02:57] < y0y0y0> padash li si po grupoviqt sex
[02:57] < y0y0y0> ako trqbva da povikam i nqkoi moi priatel
[02:57] < DoN_KiXoT> ami...ne sam go pravil
[02:57] < DoN_KiXoT> ne
[02:57] < DoN_KiXoT> nedei
[02:57] < DoN_KiXoT> tia niama da iska
[02:57] < DoN_KiXoT> :)))
[02:57] < y0y0y0> triabva da probvash
[02:58] < y0y0y0> az edin put sis 3 momcheta biah..
[02:58] < y0y0y0> mnogo iako
[02:58] < DoN_KiXoT> a ako iskash da te chukat 2-ma moje
[02:58] < DoN_KiXoT> oleeee
[02:58] < DoN_KiXoT> basi
[02:58] < y0y0y0> na ediniqt svirki prava drygiat me ebe v putkata a tretiqt v guzut
[02:58] < DoN_KiXoT> i te ne sa ti ostanali dupki we
[02:58] < y0y0y0> prosto neznaesh kakvo e useshtaneto
[02:58] < DoN_KiXoT> oleeee
[02:58] < DoN_KiXoT> basi
[02:58] < DoN_KiXoT> da we
[02:58] < DoN_KiXoT> vazbudih se
[02:59] < y0y0y0> :))
[02:59] < DoN_KiXoT> ami jalko che ne sam f.
[03:00] < DoN_KiXoT> i az shtiah da iskam taka
[03:00] < DoN_KiXoT> :)))
[03:00] < y0y0y0> :)))
[03:00] < y0y0y0> az ne te iskam F
[03:00] < y0y0y0> makar che edin put s edna moq priatelka si lizahme
[03:00] < y0y0y0> no.. ne sam lesbiika..
[03:00] < y0y0y0> mojesh da se yverish ytre
[03:01] < DoN_KiXoT> ok
[03:01] < DoN_KiXoT> :))))
[03:01] < DoN_KiXoT> shte vidim
[03:01] < DoN_KiXoT> strah me e da ne izleznesh po opitna ot men...
[03:02] < DoN_KiXoT> ti si se ebala s 3-ma
[03:02] < DoN_KiXoT> kak svarshvash nai hubavo
[03:02] < y0y0y0> ne se pritesnqvai..
[03:02] < DoN_KiXoT> v kakva poza?
[03:02] < DoN_KiXoT> ok
[03:03] < DoN_KiXoT> spokoen sam
[03:03] < DoN_KiXoT> :)))
[03:03] < DoN_KiXoT> :)))
[03:03] < DoN_KiXoT> ako ne parvia
[03:03] < DoN_KiXoT> na 3-a pat shte te razucha
[03:03] < DoN_KiXoT> az sam mnogo liubopiten
[03:03] < DoN_KiXoT> :)))
[03:03] < y0y0y0> :))))
[03:03] < DoN_KiXoT> s prezervativ li go pravish?
[03:03] < DoN_KiXoT> po princip>
[03:05] < y0y0y0> bez kondom po me vuzbyjda
[03:05] < y0y0y0> ti?
[03:06] < DoN_KiXoT> iaz
[03:07] < DoN_KiXoT> ama da ne si neshto bolna?
[03:07] < y0y0y0> ne.. gluposti!
[03:07] < DoN_KiXoT> niakoia venericheska da ne lepna?
[03:07] < DoN_KiXoT> hehe
[03:07] < DoN_KiXoT> :)))
[03:07] < DoN_KiXoT> ok
[03:07] < y0y0y0> ti chekii biesh li si y vas?
[03:07] < DoN_KiXoT> kade uchish pile
[03:07] < DoN_KiXoT> hehe
[03:07] < DoN_KiXoT> da
[03:08] < DoN_KiXoT> zashto?
[03:08] < DoN_KiXoT> iskash niakoi pat da mi biesh i ti li?
[03:09] < DoN_KiXoT> zn. li vednaj pat ebah edna debela i niska, shtoto i biah obeshtal...i oshte mi se povrashta ot podobni.
[03:09] < DoN_KiXoT> ti pravila li si do s kofti pi4ove
[03:10] < DoN_KiXoT> az imam mnogo hubavo tialo
[03:10] < DoN_KiXoT> u?
[03:11] < y0y0y0> edin dva puti
[03:11] < y0y0y0> ama kak biech chekiite
[03:11] < y0y0y0> kato gledash tv li?
[03:11] < DoN_KiXoT> ami i vesnici, i tv
[03:11] < DoN_KiXoT> i bez nishto
[03:11] < DoN_KiXoT> kakto mi padne
[03:11] < DoN_KiXoT> u?
[03:12] < y0y0y0> nqkoi put vurvql li si po ulicata i taka da si kajesh *malee.. kak mi se biqt chekii*
[03:12] < y0y0y0> tova me vuzbyjda kato mi raspravqsh takiva raboti
[03:13] < DoN_KiXoT> hehe
[03:13] < DoN_KiXoT> da
[03:13] < DoN_KiXoT> ami niakoga kato si varvia i mi se priipravia, sex
[03:14] < DoN_KiXoT> ot niakoaia po taka....
[03:14] < DoN_KiXoT> obicham madami s izlachvane
[03:14] < y0y0y0> i ne otivash li nqkade da biesh chekiq vmesto sex?
[03:14] < DoN_KiXoT> i koito se praviat na nedostapni
[03:15] < DoN_KiXoT> ami otivam, zashto?
[03:15] < DoN_KiXoT> a na teb sluchvalo li ti se e da sreshnesh niakoi pich, i da go pojelaesh?
[03:15] < y0y0y0> vuzbyjdam se ti kazah
[03:15] < DoN_KiXoT> i da ti stane ot nego
[03:15] < DoN_KiXoT> hehe
[03:15] < DoN_KiXoT> i az
[03:16] < y0y0y0> mi az my puskam ruka.. ili go spiram da se zapozanem...
[03:16] < DoN_KiXoT> iskash li da mi lijesh huia
[03:16] < DoN_KiXoT> v takav moment
[03:16] < y0y0y0> emi ponqkoga da!
[03:17] < DoN_KiXoT> ok.
[03:17] < y0y0y0> ti kato vidish nqkoe gotino momiche da varvi samo po ulicata kakvo pravish?
[03:17] < DoN_KiXoT> naistina li si tolkova direktna
[03:17] < DoN_KiXoT> kolkoto seopisvash?
[03:17] < DoN_KiXoT> ami nishto
[03:17] < DoN_KiXoT> minavam pokrai neia
[03:17] < DoN_KiXoT> :)))
[03:18] < DoN_KiXoT> a tri kato vidish samo mom4e?
[03:18] < y0y0y0> mi nali ti kazah zagovorovam go puskam my raka..
[03:18] < y0y0y0> niama kak da my pusna raka ili da go zagovorq kato e s priatelka
[03:20] < DoN_KiXoT> hehe
[03:20] < DoN_KiXoT> i na vsichki li taka nalitash
[03:20] < DoN_KiXoT> ne sa li ti otkazvali
[03:20] < y0y0y0> emi.. dosega ne..
[03:21] < y0y0y0> ne se nadqvam da mi otkajat
[03:21] < DoN_KiXoT> zn li ako beshe taka postapila s men predi 1-2 godini shtiah da te nabia
[03:21] < DoN_KiXoT> seriozno
[03:21] < y0y0y0> zashto ?
[03:22] < DoN_KiXoT> ami imah seriozna priatelka
[03:22] < DoN_KiXoT> i ia obichah
[03:22] < DoN_KiXoT> sega niamam nikoi
[03:23] < DoN_KiXoT> :)))
[03:23] < DoN_KiXoT> ti imala li si seriozna vraska s momche?
[03:23] < y0y0y0> zashto se skarahte?
[03:23] < y0y0y0> 1 put
[03:23] < y0y0y0> ama bqh na 13 godini..
[03:23] < DoN_KiXoT> ok.
[03:23] < DoN_KiXoT> i se ebeshe?
[03:23] < DoN_KiXoT> na kolko godini napravi sefteto?
[03:23] < y0y0y0> 14:)
[03:24] < y0y0y0> togava toi iskashe da me ebe i az zatova go zarqzah..
[03:24] < DoN_KiXoT> ok
[03:24] < y0y0y0> 4 meseca hodihme zaedno
[03:24] < DoN_KiXoT> taka e
[03:24] < DoN_KiXoT> a pak az izpusnah na moita f iuzdite...
[03:24] < DoN_KiXoT> i sega e obshta
[03:24] < DoN_KiXoT> no az ne ia iskam
[03:25] < DoN_KiXoT> i tia men
[03:25] < DoN_KiXoT> ne se kefim veche
[03:26] < y0y0y0> jalko
[03:26] < y0y0y0> ti kato biesh chekii kato se ishvurlqsh?
[03:29] < DoN_KiXoT> kato se izhvurliam, kakvo...?
[03:29] < DoN_KiXoT> ili kade
[03:29] < DoN_KiXoT> tva li imasshe v predvid?
[03:31] < y0y0y0> kade
[03:33] < DoN_KiXoT> aha
[03:33] < DoN_KiXoT> ami predi se cepih na moita ku4ka
[03:33] < DoN_KiXoT> na gardite, na onaia i rabota\
[03:33] < y0y0y0> qko
[03:33] < DoN_KiXoT> na korema
[03:33] < y0y0y0> a v ustata?
[03:33] < DoN_KiXoT> sega na moia korem
[03:33] < DoN_KiXoT> :)))
[03:33] < DoN_KiXoT> da
[03:33] < DoN_KiXoT> 2 pati\
[03:34] < DoN_KiXoT> no ne i haresa
[03:34] < y0y0y0> ytre na moqt
[03:34] < DoN_KiXoT> i v neia sam svarshval
[03:34] < DoN_KiXoT> i v gaza i
[03:34] < DoN_KiXoT> awe...kvo da ti govoria...
[03:34] < DoN_KiXoT> beshe
[03:34] < DoN_KiXoT> sega e tvoi red!
[03:34] < y0y0y0> chakam s neturpenie
[03:35] < y0y0y0> no az predpochitam v ustata.. shtoto go yseshtam.. i me kefi
[03:35] < y0y0y0> :)
[03:35] < DoN_KiXoT> gultash li?
[03:35] < y0y0y0> da
[03:35] < y0y0y0> nali ti kazah oshte v nachaloto
[03:35] < DoN_KiXoT> spermata...
[03:35] < DoN_KiXoT> oleee
[03:35] < DoN_KiXoT> ti si parvoto momiche koeto go pravi...
[03:36] < DoN_KiXoT> ami ne sam razbral.
[03:36] < DoN_KiXoT> haresva li ti
[03:36] < DoN_KiXoT> oooo
[03:36] < DoN_KiXoT> kakk me vazbudi....
[03:36] < DoN_KiXoT> mamo
[03:36] < y0y0y0> samo gledai ytre
[03:37] < DoN_KiXoT> heheh
[03:37] < DoN_KiXoT> ok
[03:37] < DoN_KiXoT> shte vzema da te sloja v ramka...
[03:37] < DoN_KiXoT> i shte svarshvam na teb
[03:37] < y0y0y0> super
[03:37] < y0y0y0> lijesh li?
[03:38] < DoN_KiXoT> ne po princip, no utre gledai>>>>
[03:38] < DoN_KiXoT> samo...
[03:38] < y0y0y0> yhaa
[03:38] < y0y0y0> znachi pri men shte ti e purviqt put taka li?
[03:39] < DoN_KiXoT> hehe
[03:39] < DoN_KiXoT> pochti
[03:39] < DoN_KiXoT> predi teb az biah mnogo pravolinenen
[03:39] < DoN_KiXoT> no utre...
[03:39] < DoN_KiXoT> shte ochudvam i sebe si.
[03:40] < y0y0y0> nadiavam se da ostana dovolna ot teb :)
[03:40] < y0y0y0> krustil li si si penisat s ime?
[03:40] < y0y0y0> zashtoto imah edin priatel beshe go krustil
[03:40] < DoN_KiXoT> heheheheheheheheheheheheheheheh
[03:40] < DoN_KiXoT> ne
[03:40] < DoN_KiXoT> mnogo veselo
[03:40] < DoN_KiXoT> kak mu vikashe?
[03:40] < y0y0y0> petar4o
[03:41] < y0y0y0> zaradi men niama li da go krustish nqkak si
[03:41] < DoN_KiXoT> a toi e bil petar
[03:41] < DoN_KiXoT> ami moje
[03:41] < y0y0y0> da znam kogo lapam
[03:41] < DoN_KiXoT> ka se kazvash?
[03:41] < y0y0y0> Veselina
[03:41] < y0y0y0> a ti?
[03:41] < DoN_KiXoT> az sam Dimitar
[03:42] < y0y0y0> a onazi ti rabota?
[03:42] < DoN_KiXoT> i shte lapash shtastliveca
[03:42] < DoN_KiXoT> shtastliveca
[03:42] < DoN_KiXoT> kak ti zvuchi
[03:42] < y0y0y0> hehe
[03:42] < y0y0y0> gotino
[03:42] < y0y0y0> :))
[03:42] < DoN_KiXoT> malko pedantichno
[03:43] < DoN_KiXoT> no azz sam dobar pedagodg
[03:43] < DoN_KiXoT> shte te naucha kak da se darjish s nego...
[03:43] < DoN_KiXoT> a tvoiata kak shte se kazva?
[03:43] < y0y0y0> ili kak da go durja
[03:44] < y0y0y0> ne sam q krusila
[03:44] < DoN_KiXoT> da i tova
[03:44] < DoN_KiXoT> toi e krehak
[03:44] < y0y0y0> no moje da q krustq shtaslivkata
[03:44] < DoN_KiXoT> ok
[03:44] < DoN_KiXoT> hehhehe
[03:44] < y0y0y0> kakvo shte kajesh?
[03:44] < DoN_KiXoT> super
[03:44] < y0y0y0> shtaslivkata i shtasliveca
[03:44] < DoN_KiXoT> shte proverim tova
[03:45] < DoN_KiXoT> dali si otgovaria
[03:45] < DoN_KiXoT> dam
[03:45] < DoN_KiXoT> idealno si pastvat
[03:45] < DoN_KiXoT> kolko sm e bil nai golemia s koito si se ebala?
[03:46] < y0y0y0> mi neznam.. ne si nosq liniika v legloto..
[03:46] < y0y0y0> kam 20st..
[03:46] < DoN_KiXoT> hehe
[03:46] < y0y0y0> tvoqt kolko e dulag?
[03:46] < DoN_KiXoT> ok
[03:46] < DoN_KiXoT> ok
[03:46] < DoN_KiXoT> i moia e gore-dolu
[03:46] < DoN_KiXoT> no ne chak tolkova
[03:46] < DoN_KiXoT> po malak
[03:46] < y0y0y0> kolko?
[03:46] < DoN_KiXoT> 18
[03:46] < DoN_KiXoT> niakade
[03:47] < DoN_KiXoT> 18
[03:47] < DoN_KiXoT> no i 21 e bil
[03:47] < DoN_KiXoT> vednaj...
[03:47] < DoN_KiXoT> e ama tva e mnogo
[03:48] < DoN_KiXoT> spoko
[03:48] < DoN_KiXoT> sravnenie s dr-te
[03:48] < y0y0y0> :))
[03:48] < DoN_KiXoT> ne sam go meril s tochnost no...
[03:48] < y0y0y0> pravil li si go s detstvenica?
[03:48] < DoN_KiXoT> na moiata priatelka pi4a ima 14:00
[03:48] < DoN_KiXoT> da
[03:48] < DoN_KiXoT> tia beshe devstvena
[03:49] < DoN_KiXoT> mnogo e zle
[03:49] < DoN_KiXoT> parvite pati
[03:49] < DoN_KiXoT> a ti s devstveni m?
[03:49] < y0y0y0> da.. s edin 14 godishen
[03:49] < y0y0y0> predi 4-5 dena
[03:49] < DoN_KiXoT> i...
[03:49] < DoN_KiXoT> kak beshe?
[03:49] < y0y0y0> az vodeh..
[03:50] < DoN_KiXoT> eeee
[03:50] < DoN_KiXoT> ami taka e
[03:50] < DoN_KiXoT> no men ne me vodiat lesno
[03:50] < DoN_KiXoT> az obicham i 2-ta da uchastvame
[03:50] < DoN_KiXoT> taka chuvstvam vzaimstvo
[03:50] < DoN_KiXoT> i vlajna putka
[03:51] < y0y0y0> :))
[03:51] < y0y0y0> ti lesno li go vdigash
[03:51] < y0y0y0> shtoto poznavam edin priatel barne go i my stava..
[03:51] < DoN_KiXoT> da
[03:51] < DoN_KiXoT> lesno go vdigam
[03:51] < y0y0y0> milo..
[03:52] < y0y0y0> az shte stavam..
SMS
Fun
.:Историята на един чекибоец!
.:Как ``BEBO`` add-ва CoLoR във #WEGA
.:Свиркаджията DMX_23_stz
.:Още:.
Приятели
Нова Загора

#bourgas - official page

UniBg - official portal
.:Още:.

Designe and theme by weGa Team © 2000-2023
Хостинг, скриптиране и поддръжка от weGa web development © 2004