Начало | Архив | За нас | История | Правила | Галерия | Форум | weGa Script | WeB Irc | Статистика | QuickMail | Приятели
Меню
Анкета
Какво е мнението Ви за «weGa v3.3»
Перфектен
Доста добър
Като всички
Много зле
Валути
USD 1.8000
GBP 2.2255
CHF 1.9524
NewsRoom
»» Tuesday 20.03.2007 23:07 : Днес за втори път администраторите въведоха Ratbox services. От този линк може да си изтеглите файлче добавящо командите за CS и NS в меню-то на десния бутон. Архива е 3.24 KB и съдържа две текстови файлчета. В единия кръстен readme.txt има указания, а другия кръстен rserv.ini е файла с командите.
Добавено от Forfi
»» Friday 09.03.2007 20:06 : Да влезем и ние в 21-ви век!, или как да си пуснем UTF-8 в mIRC
Крайно време е да се приобщим към останалия свят!
Все повече и повече хора започват да ползват този стандарт (който всъщност е доста стар, но това е друга тема). Трябва и ние да започнем да общуваме по модерно му ;)
Няма да ви занимавам с това какво е UTF-8. Предимства - много. Недостатъци - не се сещам. Общо взето (почти) всички букви, които са създавани някога, могат да се четат с UTF-8. Китайски, японски, гръцки, тралабаланански - всички. Така поддръжката на кирилицата става много по-лесна и удобна. Това е и една от причините кирилицата да е на толкова занемарено техническо ниво в UniBG - защото докато има двоен стандарт (utf-8 срещу cp1251), няма как да се внедрят подходящи функции.
Затова, нека почнем кампания - единен стандарт за всички българи в IRC!

Какво трябва да направите ли? Много лесно:

  • Отивате на http://www.mirc.com/ и теглите последната версия на най-популярният IRC клиент за Windows (освен ако вече я нямате).
  • Свързвате се към някой IRC сървър и влизате в някой канал.
  • От менюто горе избирате View -> Font.
    картинка 1
  • Под надписа UTF-8 се намира едно падащо меню, където избирате Display and encode.
    картинка 2
  • Избирате двете отметки долу и натискате OK.
  • Отваряте прозорец за личен разговор с някой приятел и повтаряте същите стъпки.
Това е! Бързо, лесно и ефективно!
Оригиналната статия
Добавено от Forfi
»» Tuesday 30.05.2006 21:24 : Ама лоша работа са тия пичове които приемат новите стандарти. Тъкмо сайтчето започва да изглежда сравнително нормално и те ти изкарват един нов, много по-претенциозен браузър и за да върви комплекта си измислят и ново езиче за писане на кода... Добре, че не се занимавам единствено и само с това - то постоянно езици щях да уча. Та тези дни сайта ще изглежда странно (в различните браузъри различно странно), но ще го преживеем.
За сега планът е за смяна само на CSS-a, но знае ли човек - т'ва чудо XHTML не изглежда толкова трудно, а и всички работят с него ...
Добавено от Forfi
»» Tuesday 25.10.2005 12:02 : Днес започна промяна на уеб-чат клиента. Фирмата хостваща сайта (включително и уеб чата), предяви претенции за нанесени вреди, поради което спираме услугата Уеб IRC за неопределен период от време. Ще се постараем в най-кратки срокове да намерим решение.
Извиняваме се на потребителите си за причинените неудобства.
Добавено от Forfi
»» Wednesday 07.09.2005 22:12 : От днес по-голямата част от галерията отново е на линия. Възможно е да има пропуски - ако видите такива пишете във форума или на мейл-а. Надявам се , да няма проблем с качването на нови снимки в албумите. При възникнали затруднения с галерията от каквото и да е естество , моля да ни уведомите. Благодаря Ви!
Добавено от Forfi
»» Tuesday 06.09.2005 14:00 : Да започна: Честитa ви 120-та годишнина от Съединението на България.
Изникна малък проблем при опита за сливане в една обща база, на форума с галерията - снимките са си там , но са ... малко разместени по потребителите. За сега си разглеждайте на воля - няма да имате проблем с това , а като отстраним проблема може да останете приятно изненадани.
Също така са спрени коментарите от "анонимни" потребители в галерията - регистрацията е безплатна , а ако искате да похвалите/обидите някой поне си напишете името.
---
Поправка: В процеса на промяна на файловете, част от снимките няма да могат да се разглеждат. Извиняваме се предварително за създадените неудобства.
Добавено от Forfi
»» Thursday 04.08.2005 12:37 : От няколко дни сайта ни се хоства на платен хостинг.
Би трябвало да няма проблем със страницата, но ако намерите нещо за което сметнете, че трябва да ни уведомите моля пратете ни мейлче .
Отправям молба към гениалните експлойтъри: Момчета (и момичета) нашият сайт определено не е от най-посещаваните в интернет. Намерете си по-подходящо място за да се изявите - такова на което публиката да може да оцени качествата Ви. В нашият форум вероятността да ви види някой варира от един до трима потребители. Благодаря Ви!
Добавено от Forfi
»» Thursday 23.06.2005 14:17 : Е от днес се започна поредното голямо местене. Сменяме хостинга от www.burgaspress.com на www.tomatex.net .
За сега всичко е в тестoв вариант и се надяваме , че ще ни влезете в положение. Надявам се да няма големи загуби при местенето на отделните модули (най-вече на форума и на галерията които ще останат последни в списъка).
Също ще има незначителни промени в скриптинга , за улеснение на нюзрума и архива.
Добавено от Forfi
»» Saturday 01.01.2005 09:22 : Честита Нова година. Да сме живи и здрави и да се множим /броя ни в канала ;) /
Добавено от Forfi
»» Wednesday 27.10.2004 10:22 : Имаме чисто нов форум.Изисква се нова регистрация.В момента се правят тестове за ползване регистрациите от галерията.Надявам се това да е последния ни форум и да свикнем лесно с него.
Добавено от Forfi
»» Wednesday 13.10.2004 10:22 : Днес трябва да е национален празник - вече имаме работещ сайт. Това не означава , че ще спрем със сайта до тук - приемат се всякакви предложения , помощ /особено финансова/ , похвали и критики .Отделните части от сайта се хостват на различни машини - ако имате проблеми с отварянето , визуализирането или каквото и да било използвайте формата за Quick E-mail.
Добавено от Forfi
»» Tuesday 05.10.2004 10:22 : Вече прословутата галерия на канала е факт! Празнувай народе! Всеки има възможност да си регистрира потребител в галерията и сам да публикува снимките си /и не само своите/. Можете да качвате снимки и без регистрация , но тогава снимките ще трябва да бъдат одобрени от администратор на галерията преди публикуването им. Може да добавяте и интересни снимки на които сте попаднали.
Добавено от Forfi
»» Thursday 26.08.2004 10:22 : Издирва се младеж носещ звънкото никнеймче CoLoR.Същият е в неизвестност от поне два месеца.Когато е трезвен отговаря на името Стоян.Моля ако някой го забележи да го уведоми , че е директор на канала ;) .
Добавено от Forfi
»» Wednesday 24.12.2003 09:22 : WeGaTeaM Ви пожелава Весела Коледа и ползотворна и щастлива Нова Година.
Добавено от Forfi
»» Monday 10.11.2003 09:22 : Е днес , по нова демократична традиция , се проведе малко закъснялото есенно почистване на access листа на канала. Благодарим на всички дали своя принос. Интересуващите се как отново да присъстват в лист-а може да разгледат форума .
Добавено от Forfi
»» Tuesday 07.10.2003 10:22 : Да ни е честито новото сайтче. Дано да ви хареса повече от предишното - не , че то беше лошо ( все пак правим само хубави работи ), но това като че ли наистина е по добро. Надявам се да го ползваме по предназначение и да му се радваме като на предното.
Както виждате все още търсим човека който да направи логото за страницата. Ако имате предложения за лого свържете се с нас чрез форума или ни изпратете писмо от ТУК
Добавено от Forfi
»» Wednesday 04.06.2003 10:22 : Такааа ;) .Неизбежното се случи колкото и да е неприятно за някой . От днес access list-а е строго регламентиран .Поради тази причина се наложи един massdel което не нищо ново за нас ;) . За да бъдете добавени в листа трябва да се обърнете към някой от founders team-a. Те ще ви кажат как да постъпите . Не бъдете досадни - прочетете правилата и се съобразявайте с тях.Моля Ви не злоупотребявайте с правата си и не добавяйте по няколко nicknames на един потребител .
Добавено от Forfi
»» Saturday 03.05.2003 10:22 : Забравихте ли ни бре маймуни? Ще ви се карам май . Един месец ни няма и вече никой не казва и дума. Още 7 дена останаха до клетвата - мислете му :Р
Добавено от Forfi
»» Thursday 27.03.2003 09:22 : Лош ден за Българската демокрация или поне за трима от потребителите на канала - Xtreme , [K]ick и моя милост . Какво да се прави - дългът си е дълг и ще трябва да минем през казармата . Да не ни забравите ей - след месец и половина пак сме тук ;) . Продължавайте да посещавате сайт-а - в ръцете на CoLoR го оставям (дано да се грижи добре за него) .
Добавено от Forfi
Произволен виц
Историята се случила на стария авджия Статул Коджапусиев – водач и лидер на ловната дружинка в село Ломци – Разградско!
Един ден ловната дружина на Статул Коджапусиев, излязла на лов. Отишли те в гората и след като изпили по две бирени шишета ракия на човек, изяли две кила и половина сланина, поръсена с червен пипер и след като изпозастреляли шишетата, решили, че е време да ударят по някоя гад, ей така от хорски срам.
Разпръснала се дружината из гората. Половината минали от едната страна за викачи, да вдигат животните, а другата половина, начело с Коджапусиев, ленали на пусия, да чакат.
По едно време пред мушката на Статул излязъл един заек – ама голям – като немска овчарка, само че без опашката. Прицелил се ловеца и тъкмо да дублира с двете цеви едновременно от храстите до него изпълзяло едно зелено гущерче и започнало да вика: Фъц, фъц, фъц, фъц!
Разсеял се Статул и заека избягал. Преместил се ловецът на нова пусия, въоражил се с търпение и след десет минути насреща му излязъл един глиган, тежък колкото жена му, барабар с балдъзата и космат като тъщата. Кучето подгъзурчило койрук, а Статул вдигнал пушката, прицелил се и в тоя момент гущерчето пак се подало от храстите и зацъркало: Фъц, фъц, фъц, фъц! Естествено както станало и при заека – глиганът изчезнал в гората.
Преместил се за трети път Статул Коджапусиев, прилегнал в храсталака и зачакал. Егати късмета. Не минали и две минути и този път на мушката му се нагодил един сръндак, който бил толкова грациозен, че минавал за Брат Пит сред сърните. И тъкмо Статул да му пусне едно бренеке, от храстите пак се подало същото зелено гущерче и се разфъцкало: Фъц, фъц, фъц, фъц!
Естествено и сръндака се уплашил и избягал, а Статул не издържал, хванал гущерчето, бръкнал в устата му, обърнал го с хастара наобратно и с думите: Айде сега фъцкай мама ти геконска” го зъхвърлил на петнайсет метра.
И точно в този момент се чуло кършене на клони, шума се вдигала до небето и пред цевите на Коджапусиев, застанал един лопатар с рога, като лопати на фадрома. Вдигнал пушката Статул, спрял дишането и тъкмо обрал мекия спусък, когато от храстите се чуло: Цъф, цъф, цъф, цъф!
.:Още вицове
Свиркаджията DMX_23_stz
Sladko otmushtenie, IRC versia 1.1. by #WeGA :-) Jertvata - DMX_23_STZ . Ot momenta na publikuvane na log-a nick-a se izgubi bezsledno v nishtoto .
(11:31:00) < SuperFluke> hi
(11:31:27) < DMX_23_STZ> HI
(11:31:27) < DMX_23_STZ> ASL
(11:31:27) < DMX_23_STZ> PLS
(11:31:36) < SuperFluke> 19 f stz
(11:31:38) < SuperFluke> ti kote
(11:34:00) < SuperFluke> exoo
-
DMX_23_STZ is GirlsSucks@212.95.189.172 * a
DMX_23_STZ on #STARAZAGORA
DMX_23_STZ using irc.omega.bg OVER THE HILLS AND FAR AWAY
DMX_23_stz End of /WHOIS list.
-
(11:34:32) < DMX_23_STZ> 23
(11:34:32) < DMX_23_STZ> M
(11:34:34) < DMX_23_STZ> STZ
(11:34:40) < SuperFluke> trqbvashe da se setq
(11:34:42) < DMX_23_STZ> IMA6 LI SNIMKA MILO?
(11:34:43) < SuperFluke> kak se kazvash
(11:34:48) < DMX_23_STZ> TIXOMIR
(11:34:52) < DMX_23_STZ> U
(11:34:52) < SuperFluke> imam
(11:34:52) < SuperFluke> ti
(11:35:02) < DMX_23_STZ> DA
(11:35:05) < DMX_23_STZ> AI DA GI TRAMPIM
(11:35:08) < DMX_23_STZ> OK
(11:35:09) < SuperFluke> ami haide
(11:35:16) < DMX_23_STZ> EAST_17@ABV.BG
(11:35:17) < SuperFluke> po dcc stava li?
(11:35:30) < DMX_23_STZ> AIDE PO E MAILA M
(11:35:32) < DMX_23_STZ> MOLQ TE
(11:35:42) < DMX_23_STZ> KAKVO E TOVA DCC?
(11:35:46) < DMX_23_STZ> NE GO ZNAM
(11:35:49) < DMX_23_STZ> MOLQ TE
(11:35:53) < DMX_23_STZ> EAST_17@ABV.BG
(11:36:27) < SuperFluke> ami
(11:36:31) < SuperFluke> neznam dali shte stane
(11:36:47) < DMX_23_STZ> PROBVAI
(11:36:49) < DMX_23_STZ> MOLQ TE
(11:36:59) < DMX_23_STZ> DAI TVOQ E MAIL
(11:37:04) < DMX_23_STZ> DA TI PRATQ MOITE
(11:38:00) < SuperFluke> chakai az da ti pratq moeta
(11:38:12) < DMX_23_STZ> OK
(11:38:50) < SuperFluke> prati mi q na wegachan@hotmail.com
(11:38:51) < SuperFluke> ok?
(11:39:35) < SuperFluke> pratih ti 1
(11:39:39) < SuperFluke> :))))
(11:39:44) < SuperFluke> ti prati li tvoeta?
(11:40:38) < DMX_23_STZ> 4AKAI MALKO I Q IMA6
(11:40:51) < SuperFluke> ok
(11:41:47) < SuperFluke> vidq li me
(11:41:50) < SuperFluke> kote
(11:42:00) < DMX_23_STZ> EI SEGA MILO
(11:42:06) < SuperFluke> ok
(11:42:07) < SuperFluke> {P}
(11:42:53) < DMX_23_STZ> OK
(11:42:54) < DMX_23_STZ> IMA6 ME
(11:43:03) < SuperFluke> ok
(11:43:07) < DMX_23_STZ> SAMO 4E SA MALKO STARI SNIMKITE
(11:43:09) < SuperFluke> kakvo stana sus snimkata
(11:43:12) < SuperFluke> ami ok
(11:43:14) < SuperFluke> ne se pritesnqvai
(11:43:15) < SuperFluke> :))
(11:43:18) < DMX_23_STZ> OK
(11:43:25) < DMX_23_STZ> : )))
(11:43:25) < DMX_23_STZ> {p}
(11:43:42) < SuperFluke> {P}
(11:43:47) < SuperFluke> che sme skromni
(11:44:26) < DMX_23_STZ> : )))))
(11:44:26) < DMX_23_STZ> MAIKO MILA
(11:44:30) < DMX_23_STZ> TI SI VARXAT
(11:44:34) < DMX_23_STZ> : )))))))
(11:44:52) < DMX_23_STZ> AKO TE VIDQ NA GIVO 6TE VZEMA DA SE VLUBQ V TEB
(11:44:56) < DMX_23_STZ> MAI VE4E SAM
(11:45:00) < DMX_23_STZ> MNOGO SI SLADKA
(11:45:01) < SuperFluke> taka li mislish
(11:45:05) < SuperFluke> ok
(11:45:07) < SuperFluke> {P}{P}
(11:45:10) < DMX_23_STZ> : ))))
(11:45:12) < DMX_23_STZ> {p}
(11:45:30) < DMX_23_STZ> ISKA6 LI DA SE 4UEM PO TEL?
(11:45:32) < DMX_23_STZ> MOLQ TEEEEE
(11:45:41) < SuperFluke> ami neznam
(11:46:12) < SuperFluke> moje :)
(11:46:18) < SuperFluke> ti sega imash li si gadje ?
* Logging DMX_23_stz to 'logs\DMX_23_stz.log'
(11:46:56) < DMX_23_STZ> NE
(11:47:10) < DMX_23_STZ> ZARQZA ME KATO PO4NAX RABOTA
(11:47:20) < DMX_23_STZ> KATO VAORAGENA OXRANA
(11:47:54) < SuperFluke> ooo
(11:48:00) < SuperFluke> padam si po uniformenite :))
(11:48:10) < SuperFluke> ti li shte mi se obadish?
(11:48:15) < SuperFluke> mene me e sram
(11:48:16) < DMX_23_STZ> DA
(11:48:22) < DMX_23_STZ> AKO ISKA6
(11:48:26) < DMX_23_STZ> : )))))))
(11:48:32) < DMX_23_STZ> MOQ E 4 59 32
(11:48:34) < DMX_23_STZ> TIXOMIR
(11:49:10) < DMX_23_STZ> GENERALA
(11:49:10) < DMX_23_STZ> U
(11:49:32) < SuperFluke> ot akvariuma li chatish ?
(11:49:50) < DMX_23_STZ> DA
(11:49:54) < DMX_23_STZ> DA
(11:50:01) < SuperFluke> ok
(11:50:04) < DMX_23_STZ> DA\
(11:50:06) < DMX_23_STZ> DA
(11:50:10) < SuperFluke> znachi ytre kam 13 chasa shte mi se obadish li?
(11:50:18) < DMX_23_STZ> DA
(11:50:22) < DMX_23_STZ> DAI TEL
(11:50:39) < SuperFluke> az togava shte sam v nova zagora, az sega sam tuk
(11:50:45) < SuperFluke> ytre kam 18 chasa shte se pribiram
(11:50:51) < SuperFluke> ima li problemi da mi se obadish tuk?
(11:51:18) < DMX_23_STZ> KADE?
(11:51:26) < SuperFluke> ami v nova zagora
(11:51:29) < SuperFluke> stava li?
(11:51:30) < DMX_23_STZ> YTRE SAM NA RABOTA OT 6 KOTE
(11:51:32) < DMX_23_STZ> OK
(11:51:34) < DMX_23_STZ> STAVA
(11:51:38) < SuperFluke> ok
(11:51:56) < SuperFluke> tela mi e 0457 2 27 11\
(11:52:05) < SuperFluke> kam 13 chasa mi se obadi
(11:52:12) < SuperFluke> tursi mariana
(11:52:12) < DMX_23_STZ> OK
(11:52:23) < SuperFluke> {P}{P}{P}
(11:52:36) < DMX_23_STZ> KAK TI BE6E IMETO KOTE?
(11:52:38) < DMX_23_STZ> OK
(11:52:44) < SuperFluke> Mariana
(11:52:50) < DMX_23_STZ> OK BABY
(11:52:53) < SuperFluke> {P}
(11:53:01) < DMX_23_STZ> {p}
(11:53:07) < SuperFluke> perverzen li si ?
(11:53:20) < DMX_23_STZ> V SMISAL?
(11:53:22) < DMX_23_STZ> : ))
(11:53:33) < SuperFluke> ami .. padash li si po nestandarten sex?
(11:53:36) < DMX_23_STZ> IMAM BOGATA SEX FANTAZIQ
(11:53:40) < DMX_23_STZ> OSOBENO S EZIK
(11:53:44) < DMX_23_STZ> DA
(11:53:56) < SuperFluke> mnogo she mi e priqtno
(11:54:06) < DMX_23_STZ> MOGE DA PROBVAME
(11:54:08) < DMX_23_STZ> : )))))
(11:54:10) < SuperFluke> ami moje
(11:54:22) < SuperFluke> az sushto imam fantaziq s ezik :)
(11:54:26) < DMX_23_STZ> {p}
(11:54:28) < DMX_23_STZ> AYYYYY
(11:54:36) < DMX_23_STZ> 6TE MI GO POKAGE6 LI?
(11:54:46) < SuperFluke> ako zaslujavash
(11:54:56) < SuperFluke> ti kakvo shte mi pokajesh?
(11:56:02) < DMX_23_STZ> MNOGO NESTANDARTNI POZI
(11:56:06) < DMX_23_STZ> PALAV EZIK
(11:56:10) < DMX_23_STZ> I GOLQM..........
(11:56:12) < DMX_23_STZ> : ))
(11:56:14) < DMX_23_STZ> {p}
(11:56:31) < SuperFluke> ako znaesh kakuv mi e sladak klitora
(11:56:45) < SuperFluke> {P}{P}{P}{P}
(11:56:56) < DMX_23_STZ> ISKAM DA GO CUNKAM BABU
(11:57:25) < SuperFluke> shte me imash!
(11:57:27) < SuperFluke> {P}{P}{P}
(11:57:56) < DMX_23_STZ> ISKAM TE
(11:58:00) < DMX_23_STZ> SAMO MOQ
(11:58:22) < DMX_23_STZ> 6TO NE DOIDE6 YTRE DA ME VIDI6 NA RABOTA?
(11:58:34) < DMX_23_STZ> POD STADION BEROE
(11:58:38) < SuperFluke> tam ima li svobodno mqsto za men?
(11:58:50) < DMX_23_STZ> YL.MAIOR KAVALDGIEV 179
(11:58:50) < DMX_23_STZ> DA
(11:58:58) < DMX_23_STZ> VEDNAGA 6TE TI NAMERQ
(11:59:01) < SuperFluke> a uedineno li e?
(11:59:08) < DMX_23_STZ> IMA MNOGO GOTINA STAQ
(11:59:12) < DMX_23_STZ> MMMMMMM
(11:59:15) < SuperFluke> sladko
(11:59:15) < DMX_23_STZ> NE MNOGO
(11:59:18) < DMX_23_STZ> AMA IMA 6TORI
(11:59:26) < SuperFluke> vurshat rabota
(11:59:27) < SuperFluke> {P}
(11:59:28) < DMX_23_STZ> YTRE SAM NO6TNA
(11:59:33) < SuperFluke> ti kakvo rabotish ?
(11:59:40) < DMX_23_STZ> OT 6 VE4ERTA DO 7 SUTRINTA\
(11:59:52) < DMX_23_STZ> OXRANNA NA 6EFA NA KEN
(12:00:07) < SuperFluke> ok
(12:00:54) < DMX_23_STZ> YTRE 6TE TI ZVANNA I 6TE SE RAZBEREM
(12:01:00) < DMX_23_STZ> ZNA4I KAM 13
(12:01:09) < SuperFluke> da
(12:01:14) < DMX_23_STZ> AKO DOIDE6 6TE E SUPER
(12:01:14) < SuperFluke> ei milo
(12:01:17) < SuperFluke> da ne zabravish ?
(12:01:28) < DMX_23_STZ> NQMA
(12:01:34) < SuperFluke> obeshtavash
(12:01:36) < DMX_23_STZ> TAKAVA GENA IZTARVA LI SE
(12:01:50) < SuperFluke> sladur :))
(12:01:56) < SuperFluke> tova ti shte go kajesh
(12:01:57) < SuperFluke> {P}
(12:02:08) < DMX_23_STZ> DA MILO
(12:02:14) < DMX_23_STZ> OBE6TAVAM
(12:02:20) < DMX_23_STZ> {p}
(12:02:22) < SuperFluke> {P}
(12:02:42) < SuperFluke> obichash li troikite?
(12:02:42) < DMX_23_STZ> AZ TE OBI4AM POVE4E
(12:02:49) < DMX_23_STZ> ZAPI6I SI ADRESA\
(12:02:51) < DMX_23_STZ> MOLQ TE
(12:02:58) < SuperFluke> ytre shte mi go kajesh
(12:03:03) < SuperFluke> sega nqma kade da go zapisha
(12:03:03) < DMX_23_STZ> OK
(12:03:04) < DMX_23_STZ> DAS
(12:03:06) < DMX_23_STZ> DA
(12:03:10) < DMX_23_STZ> OK
(12:03:18) < DMX_23_STZ> YTRE 5TE TI GO KAGA
(12:03:22) < DMX_23_STZ> MNOGO
(12:03:25) < SuperFluke> ok
(12:03:26) < SuperFluke> {P}
(12:03:28) < DMX_23_STZ> 2 GENI I EDIN MAG
(12:03:47) < SuperFluke> a nemoje li 2 muje i 1 jena?
(12:03:54) < SuperFluke> na men taka poveche mi haresva :)
(12:04:16) < DMX_23_STZ> PARVO ISKAM AZ I TI SAMO
(12:04:20) < DMX_23_STZ> DA SE OPOZNAEM
(12:04:26) < DMX_23_STZ> AMI AZ SAM ZA DVAMA
(12:04:30) < DMX_23_STZ> 6TE SE OBEDI6
(12:04:32) < SuperFluke> a dali shte mojesh da se spravish samichak be kote?
(12:04:46) < DMX_23_STZ> MAITAPI6 LI SE?
(12:04:54) < DMX_23_STZ> ELA YTRE I 6TE VIDI6
(12:04:56) < SuperFluke> az iskam mnogo :))
(12:05:07) < DMX_23_STZ> A AZ DAVAM MNOGO
(12:05:12) < SuperFluke> az shte se spravq.. i shte te opravq tebe
(12:05:13) < SuperFluke> {P}
(12:05:22) < DMX_23_STZ> A AZ TEBE
(12:05:28) < DMX_23_STZ> {p}
(12:05:30) < DMX_23_STZ> {p}
(12:05:36) < SuperFluke> ok
(12:05:48) < SuperFluke> az skoro shte trqbva da stavam
(12:05:50) < DMX_23_STZ> TAKAVA SVIRKA 6TE TI IZVARTQ 4EEEEE.....
(12:05:53) < SuperFluke> do 10min
(12:05:54) < DMX_23_STZ> I AZ
(12:05:56) < DMX_23_STZ> DO YTRE
(12:06:00) < DMX_23_STZ> KAM 13
(12:06:00) < DMX_23_STZ> OK?
(12:06:04) < DMX_23_STZ> BYE MILO
(12:06:18) < SuperFluke> az nqma da stavam oshte
(12:06:23) < SuperFluke> imam oshte malko vreme
(12:06:29) < SuperFluke> na kakvo shte mi izvurtash svirka bre??
(12:06:44) < DMX_23_STZ> NA P...A
(12:06:48) < DMX_23_STZ> 6TE TE LIGA
(12:06:56) < DMX_23_STZ> ISKA6 LI?
(12:07:01) < SuperFluke> iskam!!
(12:07:03) < SuperFluke> no da ne zabravish
(12:07:26) < DMX_23_STZ> AZ S TOVA PO4VAM SEXA BABY
(12:07:30) < DMX_23_STZ> 6TE TE IZPOTQ
(12:07:44) < SuperFluke> dano mi smognesh na tempoto
(12:07:48) < SuperFluke> {P}
(12:08:00) < SuperFluke> ytre v 13;00 chakam da mi se obadish
(12:08:08) < DMX_23_STZ> OK
(12:08:12) < DMX_23_STZ> OBE6TAVAM
(12:08:21) < SuperFluke> {P}{P}
(12:08:32) < SuperFluke> haide chao
(12:08:37) < SuperFluke> che edna priatelka me chaka
(12:08:58) < DMX_23_STZ> CIAO
(12:09:02) < DMX_23_STZ> DO YTRE
(12:09:15) < SuperFluke> do ytre milo
(12:09:17) < SuperFluke> i iskam qk sex
(12:09:20) < SuperFluke> razbirash li me?
(12:09:24) < SuperFluke> nikakvi chekii taq vecher
(12:09:27) < SuperFluke> pazi se za men
(12:09:27) < SuperFluke> ok?
(12:09:48) < DMX_23_STZ> OK
(12:09:50) < DMX_23_STZ> : ))))))))
(12:09:56) < DMX_23_STZ> SAMO ZA TEB
(12:10:04) < SuperFluke> {P}
(12:10:05) < SuperFluke> chao
(12:10:12) < DMX_23_STZ> CHAO
(12:10:22) < DMX_23_STZ> OBI4AM TEEEE
(12:10:29) < SuperFluke> i az
SMS
Fun
.:Историята на един чекибоец!
.:Как ``BEBO`` add-ва CoLoR във #WEGA
.:Свиркаджията DMX_23_stz
.:Още:.
Приятели
Нова Загора

#bourgas - official page

UniBg - official portal
.:Още:.

Designe and theme by weGa Team © 2000-2023
Хостинг, скриптиране и поддръжка от weGa web development © 2004