Начало | Архив | За нас | История | Правила | Галерия | Форум | weGa Script | WeB Irc | Статистика | QuickMail | Приятели
Меню
Анкета
Какво е мнението Ви за «weGa v3.3»
Перфектен
Доста добър
Като всички
Много зле
Валути
USD 1.8000
GBP 2.2255
CHF 1.9524
NewsRoom
»» Tuesday 20.03.2007 23:07 : Днес за втори път администраторите въведоха Ratbox services. От този линк може да си изтеглите файлче добавящо командите за CS и NS в меню-то на десния бутон. Архива е 3.24 KB и съдържа две текстови файлчета. В единия кръстен readme.txt има указания, а другия кръстен rserv.ini е файла с командите.
Добавено от Forfi
»» Friday 09.03.2007 20:06 : Да влезем и ние в 21-ви век!, или как да си пуснем UTF-8 в mIRC
Крайно време е да се приобщим към останалия свят!
Все повече и повече хора започват да ползват този стандарт (който всъщност е доста стар, но това е друга тема). Трябва и ние да започнем да общуваме по модерно му ;)
Няма да ви занимавам с това какво е UTF-8. Предимства - много. Недостатъци - не се сещам. Общо взето (почти) всички букви, които са създавани някога, могат да се четат с UTF-8. Китайски, японски, гръцки, тралабаланански - всички. Така поддръжката на кирилицата става много по-лесна и удобна. Това е и една от причините кирилицата да е на толкова занемарено техническо ниво в UniBG - защото докато има двоен стандарт (utf-8 срещу cp1251), няма как да се внедрят подходящи функции.
Затова, нека почнем кампания - единен стандарт за всички българи в IRC!

Какво трябва да направите ли? Много лесно:

  • Отивате на http://www.mirc.com/ и теглите последната версия на най-популярният IRC клиент за Windows (освен ако вече я нямате).
  • Свързвате се към някой IRC сървър и влизате в някой канал.
  • От менюто горе избирате View -> Font.
    картинка 1
  • Под надписа UTF-8 се намира едно падащо меню, където избирате Display and encode.
    картинка 2
  • Избирате двете отметки долу и натискате OK.
  • Отваряте прозорец за личен разговор с някой приятел и повтаряте същите стъпки.
Това е! Бързо, лесно и ефективно!
Оригиналната статия
Добавено от Forfi
»» Tuesday 30.05.2006 21:24 : Ама лоша работа са тия пичове които приемат новите стандарти. Тъкмо сайтчето започва да изглежда сравнително нормално и те ти изкарват един нов, много по-претенциозен браузър и за да върви комплекта си измислят и ново езиче за писане на кода... Добре, че не се занимавам единствено и само с това - то постоянно езици щях да уча. Та тези дни сайта ще изглежда странно (в различните браузъри различно странно), но ще го преживеем.
За сега планът е за смяна само на CSS-a, но знае ли човек - т'ва чудо XHTML не изглежда толкова трудно, а и всички работят с него ...
Добавено от Forfi
»» Tuesday 25.10.2005 12:02 : Днес започна промяна на уеб-чат клиента. Фирмата хостваща сайта (включително и уеб чата), предяви претенции за нанесени вреди, поради което спираме услугата Уеб IRC за неопределен период от време. Ще се постараем в най-кратки срокове да намерим решение.
Извиняваме се на потребителите си за причинените неудобства.
Добавено от Forfi
»» Wednesday 07.09.2005 22:12 : От днес по-голямата част от галерията отново е на линия. Възможно е да има пропуски - ако видите такива пишете във форума или на мейл-а. Надявам се , да няма проблем с качването на нови снимки в албумите. При възникнали затруднения с галерията от каквото и да е естество , моля да ни уведомите. Благодаря Ви!
Добавено от Forfi
»» Tuesday 06.09.2005 14:00 : Да започна: Честитa ви 120-та годишнина от Съединението на България.
Изникна малък проблем при опита за сливане в една обща база, на форума с галерията - снимките са си там , но са ... малко разместени по потребителите. За сега си разглеждайте на воля - няма да имате проблем с това , а като отстраним проблема може да останете приятно изненадани.
Също така са спрени коментарите от "анонимни" потребители в галерията - регистрацията е безплатна , а ако искате да похвалите/обидите някой поне си напишете името.
---
Поправка: В процеса на промяна на файловете, част от снимките няма да могат да се разглеждат. Извиняваме се предварително за създадените неудобства.
Добавено от Forfi
»» Thursday 04.08.2005 12:37 : От няколко дни сайта ни се хоства на платен хостинг.
Би трябвало да няма проблем със страницата, но ако намерите нещо за което сметнете, че трябва да ни уведомите моля пратете ни мейлче .
Отправям молба към гениалните експлойтъри: Момчета (и момичета) нашият сайт определено не е от най-посещаваните в интернет. Намерете си по-подходящо място за да се изявите - такова на което публиката да може да оцени качествата Ви. В нашият форум вероятността да ви види някой варира от един до трима потребители. Благодаря Ви!
Добавено от Forfi
»» Thursday 23.06.2005 14:17 : Е от днес се започна поредното голямо местене. Сменяме хостинга от www.burgaspress.com на www.tomatex.net .
За сега всичко е в тестoв вариант и се надяваме , че ще ни влезете в положение. Надявам се да няма големи загуби при местенето на отделните модули (най-вече на форума и на галерията които ще останат последни в списъка).
Също ще има незначителни промени в скриптинга , за улеснение на нюзрума и архива.
Добавено от Forfi
»» Saturday 01.01.2005 09:22 : Честита Нова година. Да сме живи и здрави и да се множим /броя ни в канала ;) /
Добавено от Forfi
»» Wednesday 27.10.2004 10:22 : Имаме чисто нов форум.Изисква се нова регистрация.В момента се правят тестове за ползване регистрациите от галерията.Надявам се това да е последния ни форум и да свикнем лесно с него.
Добавено от Forfi
»» Wednesday 13.10.2004 10:22 : Днес трябва да е национален празник - вече имаме работещ сайт. Това не означава , че ще спрем със сайта до тук - приемат се всякакви предложения , помощ /особено финансова/ , похвали и критики .Отделните части от сайта се хостват на различни машини - ако имате проблеми с отварянето , визуализирането или каквото и да било използвайте формата за Quick E-mail.
Добавено от Forfi
»» Tuesday 05.10.2004 10:22 : Вече прословутата галерия на канала е факт! Празнувай народе! Всеки има възможност да си регистрира потребител в галерията и сам да публикува снимките си /и не само своите/. Можете да качвате снимки и без регистрация , но тогава снимките ще трябва да бъдат одобрени от администратор на галерията преди публикуването им. Може да добавяте и интересни снимки на които сте попаднали.
Добавено от Forfi
»» Thursday 26.08.2004 10:22 : Издирва се младеж носещ звънкото никнеймче CoLoR.Същият е в неизвестност от поне два месеца.Когато е трезвен отговаря на името Стоян.Моля ако някой го забележи да го уведоми , че е директор на канала ;) .
Добавено от Forfi
»» Wednesday 24.12.2003 09:22 : WeGaTeaM Ви пожелава Весела Коледа и ползотворна и щастлива Нова Година.
Добавено от Forfi
»» Monday 10.11.2003 09:22 : Е днес , по нова демократична традиция , се проведе малко закъснялото есенно почистване на access листа на канала. Благодарим на всички дали своя принос. Интересуващите се как отново да присъстват в лист-а може да разгледат форума .
Добавено от Forfi
»» Tuesday 07.10.2003 10:22 : Да ни е честито новото сайтче. Дано да ви хареса повече от предишното - не , че то беше лошо ( все пак правим само хубави работи ), но това като че ли наистина е по добро. Надявам се да го ползваме по предназначение и да му се радваме като на предното.
Както виждате все още търсим човека който да направи логото за страницата. Ако имате предложения за лого свържете се с нас чрез форума или ни изпратете писмо от ТУК
Добавено от Forfi
»» Wednesday 04.06.2003 10:22 : Такааа ;) .Неизбежното се случи колкото и да е неприятно за някой . От днес access list-а е строго регламентиран .Поради тази причина се наложи един massdel което не нищо ново за нас ;) . За да бъдете добавени в листа трябва да се обърнете към някой от founders team-a. Те ще ви кажат как да постъпите . Не бъдете досадни - прочетете правилата и се съобразявайте с тях.Моля Ви не злоупотребявайте с правата си и не добавяйте по няколко nicknames на един потребител .
Добавено от Forfi
»» Saturday 03.05.2003 10:22 : Забравихте ли ни бре маймуни? Ще ви се карам май . Един месец ни няма и вече никой не казва и дума. Още 7 дена останаха до клетвата - мислете му :Р
Добавено от Forfi
»» Thursday 27.03.2003 09:22 : Лош ден за Българската демокрация или поне за трима от потребителите на канала - Xtreme , [K]ick и моя милост . Какво да се прави - дългът си е дълг и ще трябва да минем през казармата . Да не ни забравите ей - след месец и половина пак сме тук ;) . Продължавайте да посещавате сайт-а - в ръцете на CoLoR го оставям (дано да се грижи добре за него) .
Добавено от Forfi
Произволен виц
Спокоен есенен следобед. На пейка в парка седят момък и девойка и играят вечната игра.
- Ох, заболя ме пръстчето! - превзема се девойката.
- Сега ще го излекувам! - казва момъкът и го целува.
- Мина ми, но сега ме заболя бузката! - казва девойката.
- Сега и нея ще излекувам! - казва момъкът и я целува по бузката.
- Сега пък ме заборя ушенцето! - казва девойката
- И него ще излекувам! - пъчи се момъкът.
На близка пейка седи як, мустакат чичка, който казва:
- А бе, младеж, а можеш ли да лекуваш хемороиди?
.:Още вицове
Как ``BEBO`` add-ва CoLoR във #WEGA
Ето как метнах ``BEBO`` че _vlado_ ми е сменил пасовете на канала и ми е дропил ника! Аве прочетете го да разберете за какво ви говоря!

логът го past-вам тук като съм изтрил всички joins/parts/quits/nick changes
(11:24:21) < CoLoR> ami tam govori s _vlado_ paf isabel diado_koleda st0yan i im kaji da me addnat
(11:24:21) < CoLoR> pls
(11:25:32) <@{MILENIUM}> CoLoR ne obe6tavam brat ne znam dali 6te se saglasiat samo toia st0yan 6te go eba v gaza se durpa
(11:25:59) < CoLoR> ko mu ima we
(11:26:18) <@{MILENIUM}> emi durpa se da go eba ne 6te
(11:26:24) <@{MILENIUM}> da te add(11:26:43) mi ti nemojesh li
(11:26:47) <@{MILENIUM}> sedi si sia s + pak 6te vidia kvo 6te stane
(11:26:53) <@``BEBO``> v koi kanal tfa brq hora
(11:26:55) <@``BEBO``> kajete i na meni
(11:27:12) < CoLoR> ±``BEBO``± tuka we :P
(11:27:14) < CoLoR> kesten
(11:27:18) < CoLoR> {MILENIUM} mi to az i + nqmam
(11:27:20) <@``BEBO``> {MILENIUM} koi kanal tfe bre
(11:27:28) <@``BEBO``> CoLoR 4e ti nqmash li add brq
(11:27:31) < CoLoR> -=+(``BEBO``)+=- nqmam
(11:27:33) *** {MILENIUM} sets mode: +v CoLoR
(11:27:34) <+CoLoR> nali si dropih nicka(11:27:35)
<+CoLoR> ../
(11:27:41) <@``BEBO``> ai stiga fe
(11:27:44) <+CoLoR> i _vlado_ smeni pasowete
(11:27:57) <+CoLoR> (``BEBO``) ti ne3znaesh li we?
(11:28:03) <@{MILENIUM}> c,c,c,c,c
(11:28:05) <@``BEBO``> koi nick si dropil fe
(11:28:10) <+CoLoR> <>``BEBO``<> toq we.. CoLoR
(11:28:14) <@``BEBO``> na kanala li smeni passovete
(11:28:18) <+CoLoR> (``BEBO``) aha
(11:28:24) <@``BEBO``> =>23:28<= -CS- 81 10000 CoLoR - Added as Founder
(11:28:25) <+CoLoR> _vlado_ nakaral nqkfi i te gi smenili
(11:28:28) <+CoLoR> sq nishtu ne3znam(11:28:30) <@``BEBO``> stia bre
(11:28:44) <+CoLoR> ko e tui we?(11:28:45) <@``BEBO``> mi 4e ti founder fe
(11:28:54) <@``BEBO``> =>23:28<= -CS- 81 10000 CoLoR - Added as Founder
(11:29:17) <+CoLoR> huh
(11:29:28) <+CoLoR> na mene mi iska 9999 za access
(11:29:35) <+CoLoR> verno li ti go pokazva tova
(11:29:48) <@``BEBO``> da
(11:29:52) <+CoLoR> huh
(11:29:54) <+CoLoR> mi deanam
(11:29:58) <@``BEBO``> moga da ta add na 9998 samo
(11:30:00) <+CoLoR> toi _vlado_ pak she e naprail neshto
(11:30:03) <+CoLoR> mi.. addni me
(11:30:03) <+CoLoR> pls
(11:30:13) <+CoLoR> awe toi vlado sq ko sa prai nemoga da go razbera
(11:30:13) <@``BEBO``> oks
(11:30:13) <@``BEBO``> np
(11:30:14) <@``BEBO``> :)
(11:30:24) <+CoLoR> addna li me?
(11:30:32) <@``BEBO``> =>23:30<= -CS- You may not modify the access entry [CoLoR]
(11:30:40) <+CoLoR> huh
(11:30:44) <+CoLoR> ko she reche tova?
(11:30:50) <@``BEBO``> mi ninam
(11:30:53) <@``BEBO``> 4eki malko
(11:31:05) <+CoLoR> pone @ mojesh li da mi dadesh ?
(11:31:42) <@{MILENIUM}> hahahahhahaah
(11:31:42) <@{MILENIUM}> hahahahhahaah
(11:31:42) <+CoLoR> pone @ mojesh li da mi dadesh ?
(11:31:44) <@{MILENIUM}> hahahahhahaah
(11:31:44) <@{MILENIUM}> hahahahhahaah
(11:31:53) <@``BEBO``> =>23:31<= -CS- 80 10000 paf - Added as Founder
(11:31:53) <@``BEBO``> =>23:31<= -CS- 81 10000 CoLoR - Added as Founder
(11:31:53) <@``BEBO``> =>23:31<= -CS- 82 10000 ISABEL - Added as Founder
(11:31:55) *** ``BEBO`` sets mode: +o CoLoR(11:32:02) <@``BEBO``> ave add si ve
(11:32:06) *** CS sets mode: -o CoLoR
(11:32:06) <+CoLoR> ami ne3znam
(11:32:11) <@``BEBO``> ko ma mqtash na varbata
(11:32:14) <+CoLoR> na mene mi iska 9999 da vidq access-a
(11:32:27) <+CoLoR> ne ta mqtam we
(11:32:29) <@``BEBO``> ave founder si
(11:32:37) <+CoLoR> ni sam!
(11:32:44) <+CoLoR> sq mai samo vlado znae pasoete
(11:33:01) <@``BEBO``> daje ne moga da ta del
(11:33:03) <@``BEBO``> 6tot si s po golqm level ot moq
(11:33:08) <+CoLoR> huh
(11:33:12) <@``BEBO``> LUCIFER_GIRL :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(11:33:15) <+CoLoR> mi nali ti kazah iska mi 9999 za access
(11:33:21) < LUCIFER_GIRL> bebokkkk
(11:33:27) <+CoLoR> (LUCIFER_GIRL) shoy trutka :PP
(11:33:29) <@``BEBO``> mi az sam s 9999
(11:33:37) <@``BEBO``> LUCIFER_GIRL :))
(11:33:37) <+CoLoR> ±``BEBO``± q mahni secureops i mi dai @ pone
(11:33:48) <@{MILENIUM}> LUCIFER_GIRL bebo do sega e reval za tebe
(11:33:55) <@``BEBO``> az moga da ti dam OP
(11:33:57) *** ``BEBO`` sets mode: +o CoLoR
(11:33:58) < LUCIFER_GIRL> breeeee
(11:34:04) < LUCIFER_GIRL> 6te me pobarkate
(11:34:06) <@CoLoR> misi
(11:34:10) <@CoLoR> ¤LUCIFER_GIRL¤ bratchedke :P
(11:34:15) <@CoLoR> «Njo-njo» ko praish be djudje :P
(11:34:25) <@``BEBO``> CoLoR i za kvo sa smenili pass na kanala bre
(11:34:32) <@CoLoR> ¤``BEBO``¤ mi dedaznam
(11:34:39) <@CoLoR> shtoto az ne si dropih sam nicka de
(11:34:43) <@``BEBO``> basi
(11:34:43) < LUCIFER_GIRL> kaji be svalq4o
(11:34:44) <@Njo-njo> zaminavam da spiq
(11:34:44) <@Njo-njo> :P
(11:34:44) < Nikolaichu> (_-CoLoR-_) dai mi ino +v e
(11:34:44) <@``BEBO``> Nikolaichu koi si ti
(11:34:54) <@CoLoR> i nqkoi mi go dropil i pasa na kanala vbeshe smenen
(11:35:00) < LUCIFER_GIRL> < CoLoR>kak e jena ti bre
(11:35:01) <@CoLoR> i toi vlado za tui smenil dvata pasa
(11:35:04) <@CoLoR> i toi sa naprai founder
(11:35:06) < LUCIFER_GIRL> moita prietelka dobra
(11:35:10) <@``BEBO``> hmmm
(11:35:12) < LUCIFER_GIRL> hihi
(11:35:12) < Nikolaichu> blue`killer-a sym as
(11:35:18) <@``BEBO``> Nikolaichu ok
(11:35:21) <@CoLoR> (Nikolaichu) az.. nqqm prava sq tuka..
(11:35:25) *** ``BEBO`` sets mode: +v Nikolaichu
(11:35:27) <+Nikolaichu> det onq pyt za CC guvorehmi za.....
(11:35:29) <+Nikolaichu> braus :))
(11:35:55) <@CoLoR> ::``BEBO``:: toi vlado mai ot taq tanya vzel pasowete
(11:35:57) <@CoLoR> tq nali e adminka
(11:36:01) <@CoLoR> na unibg
(11:36:11) <@``BEBO``> CoLoR koq e taq fe
(11:36:29) <@CoLoR> -=+(``BEBO``)+=- mi ne3znam.. nqkfa priatelka na _vlado_ she e
(11:36:29) <@CoLoR> :)(11:36:34) <@CoLoR> az ne q poznavam
(11:36:44) <@``BEBO``> CoLoR(11:36:46) <@``BEBO``> hmm
(11:36:55) <@``BEBO``> az 6te kaja na vlado da te add
(11:36:59) <@``BEBO``> toi mi e priatel(11:37:04) <@CoLoR> _vlado_
(11:37:09) <@``BEBO``> nii se poznavame li4no
(11:37:11) <@``BEBO``> toi e ot smolian
(11:37:18) <@CoLoR> ami che ti ot sm li si???
(11:37:32) <@``BEBO``> CoLoR ot bs sam
(11:37:36) <@``BEBO``> ama imam brat4ed v sm
(11:37:38) <@CoLoR> ami govori s nego pa dano mi dade malko add
(11:37:43) <@``BEBO``> i toi ma e zapoznal s nego
(11:37:47) <@``BEBO``> spoko
(11:37:49) *** Joins: STIFFLY (stiff@node2119.bourgas-lan.net)
(11:37:52) <@CoLoR> htoto bahti.. toq kanal az sam go prail a ne sam addnat
(11:37:52) <@``BEBO``> CoLoR 6ti dade spo
(11:37:53) <@CoLoR> :(((
(11:37:54) <@``BEBO``> CoLoR 6ti dade spoko
(11:37:56) < LUCIFER_GIRL> paradoxical kade e geno bre?
(11:38:03) < LUCIFER_GIRL> vidqhte se a
(11:38:14) <@``BEBO``> CoLoR spoko brat
(11:38:20) <@``BEBO``> 6ta opraq
(11:38:20) <@``BEBO``> np
(11:38:22) <@``BEBO``> samo da go merna
(11:38:22) <@CoLoR> ¬``BEBO``¬ toi vlado koga vliza v chata?
(11:38:27) <@CoLoR> ±LUCIFER_GIRL± ???
(11:38:45) <@CoLoR> °``BEBO``° ami kaji mu da mi dade 9999
(11:38:48) <@CoLoR> nai-malko
(11:38:49) <@CoLoR> pls
(11:38:55) <@CoLoR> shte uredish li tam neshto
(11:38:57) <@CoLoR> pls
(11:39:08) *** ``BEBO`` changes topic to '_vlado_ KAT VLEZESH MI OSTAI SAOB6TEMIE VAV FORUMA NA http://WEGA.CC'
(11:39:29) <@``BEBO``> CoLoR spoko
(11:39:32) <@``BEBO``> 6te uredq vsi4ko
(11:40:02) <@CoLoR> ok
(11:40:07) <@CoLoR> shte ti buda mnogo blagodaren
(11:40:16) <@CoLoR> vse pak az sam te addval v toq kanal
(11:40:17) <@``BEBO``> CoLoR np
(11:40:24) <@``BEBO``> nali si e bil tvoi kanala
(11:40:24) <@``BEBO``> :)
(11:40:25) <@CoLoR> nai-posle da mi vurnesh tova koeto ti dadah
(11:40:34) <@``BEBO``> znam 4e ti si me add
(11:40:34) <@``BEBO``> :)
(11:40:35) <@CoLoR> mi toi moi ama.. ko da napraq neshto sa preebali nicka mi
(11:40:42) <@``BEBO``> vsi4ko 6te se oprai
(11:40:53) < LUCIFER_GIRL> genooooooooooooo
(11:40:59) < LUCIFER_GIRL> kade si beeeeeeeee
(11:41:03) < LUCIFER_GIRL> dragoneeeeeeee
(11:41:04) <@CoLoR> =(``BEBO``)= ama nqmash li tela na vlado che da mu se obadish da me addne
(11:41:05) <@dragonfly> opa
(11:41:09) <@dragonfly> DeeDee
(11:41:09) <@dragonfly> kak e
(11:41:10) < LUCIFER_GIRL> utre da dode6 da ta napregra6tam
(11:41:14) <@CoLoR> che nqkfo nemoga da chakam.. basi moi e kanala a nqmam add
(11:41:15) < LUCIFER_GIRL> aaaaaaa
(11:41:17) <@dragonfly> zasto te nema na daskalo
(11:41:19) <@CoLoR> =(``BEBO``)= pls naprai neshto
(11:41:20) < LUCIFER_GIRL> :))))))))))))))))))))))
(11:41:20) <@``BEBO``> CoLoR mm ne
(11:41:24) <@``BEBO``> nqmam mu tela
(11:41:26) < LUCIFER_GIRL> kade hoite
(11:41:30) < LUCIFER_GIRL> mi po4ivka geno
(11:41:32) <@``BEBO``> CoLoR spoko
(11:41:39) <@``BEBO``> ama ti si founder na kanala
(11:41:41) < LUCIFER_GIRL> az misleh 4e 6te zvannete da izlezem
(11:41:41) <@``BEBO``> daje ne moga da te del
(11:41:47) * @``BEBO`` Shibva Dve Buhalki Na LUCIFER_GIRL Za Da Se Sabudi!!!!
(11:41:50) <@CoLoR> <>``BEBO``<> mi.. kazah ti nicka nqkoi mi go dropi
(11:41:55) <@CoLoR> mai beshe Zzino ama ne sam mnogo sigoren
(11:42:09) <@CoLoR> na mene taka mi kazaha(11:42:10) <@``BEBO``> hmm
(11:42:14) <@dragonfly> mi bravo
(11:42:15) <@CoLoR> <>``BEBO``<> poznavash li go ?
(11:42:15) <@dragonfly> :)
(11:42:20) <@``BEBO``> Q KAZVAITE KOI E DROPIL NICKA NA CoLoR FE
(11:42:22) <@``BEBO``> MISHKI(11:42:28) (11:42:32) < LUCIFER_GIRL> utre nali 6te doide6
(11:42:34) <@dragonfly> haha
(11:42:38) < LUCIFER_GIRL> abe 4estno kazano
(11:42:40) < LUCIFER_GIRL> u4a v nas
(11:42:54) <@Inspectah-Deck> CoLoR haahh :)
(11:42:57) <@CoLoR> =(``BEBO``)= pls nameri koi e bil
(11:42:58) <@CoLoR> pls
(11:43:03) <@Inspectah-Deck> koi ta e ebawal be
(11:43:08) <@``BEBO``> Inspectah-Deck ko sa hilish ve
(11:43:10) <@Inspectah-Deck> :)
(11:43:15) <@CoLoR> =(Inspectah-Deck)= mi deanam.. nqkoi mi dropi nicka
(11:43:19) <@``BEBO``> CoLoR spoko
(11:44:11) *** ``BEBO`` sets mode: +o CoLoR
(11:44:24) <@CoLoR> (>``BEBO``<) mersi!!
(11:44:24) <@CoLoR> :))
(11:44:31) <@CoLoR> =(``BEBO``)= koga she govorish s _vlado_ da me addne
(11:44:44) <@CoLoR> znachi kak me e qd.. nqmam add v moqt kanal..
(11:44:45) <@CoLoR> :(
(11:44:52) <@``BEBO``> CoLoR np
(11:45:00) <@``BEBO``> mi utre ako go merna
(11:45:00) <@``BEBO``> spoko
(11:45:02) *** CoLoR sets mode: -o FrediTM-INSTALL
(11:45:04) < LUCIFER_GIRL> kadei pak Don_Antonio
(11:45:04) <@``BEBO``> 6ta opraim
(11:45:15) <@CoLoR> ¦``BEBO``¦ toi koga vliza v chata kazvash
(11:45:19) <@CoLoR> che i az da govorq s nego
(11:45:26) <@CoLoR> (=-``BEBO``-=) q sega me addni pone na 9000
(11:45:31) <@``BEBO``> mi kam 7-8
(11:45:34) <@``BEBO``> 4asa
(11:45:35) <@Inspectah-Deck> CoLoR : 4e ne mojesh li sam da se addnesh
(11:45:38) <@CoLoR> seen _vlado_
(11:45:43) <@CoLoR> °Inspectah-Deck° nemoga.. nick mi e drop..
(11:45:46) <@``BEBO``> Inspectah-Deck toi e del fe
(11:45:50) <+SeenServ> CoLoR: _vlado_ (~Scrambs@smolyan20.pip.digsys.bg) was last on IRC 03:04:19 ago
(11:45:50) <@CoLoR> i perma na kanala e smenen ot _vlado_
(11:45:57) <@CoLoR> eiiiiii samo 3 chasa li be(11:45:58) <@CoLoR> :(
(11:46:30) <@``BEBO``> az 6te si pogovorq malko s nego
(11:46:33) <@Inspectah-Deck> aa
(11:46:36) <@``BEBO``> aaaaaaaaa
(11:46:42) <@``BEBO``> sa setish
(11:46:50) <@dragonfly> DeeDee
(11:46:50) <@CoLoR> aaa mi
(11:46:52) <@CoLoR> az ko da kaja
(11:46:53) <@CoLoR> :(
(11:46:54) <@dragonfly> kazji nesto
(11:46:59) <@CoLoR> nai-zle sam ot sichkite
(11:47:03) <@CoLoR> shtoto nqmam add v moqt kanal
(11:47:11) <@CoLoR> «Inspectah-Deck» dori ti imash a az nqmam
(11:47:21) <@Inspectah-Deck> haa
(11:47:25) <@CoLoR> >``BEBO``< ama obeshtavash li che she govorish s _vlado_ za add-a
(11:47:26) <@CoLoR> ??
(11:47:26) <@CoLoR> pls
(11:47:26) <@dragonfly> LUCIFER_GIRL
(11:47:29) <@``BEBO``> Inspectah-Deck s kav level si
(11:47:29) <@dragonfly> ste doida
(11:47:34) <@Inspectah-Deck> razbira se 4e ste imam
(11:47:42) <@CoLoR> (Inspectah-Deck) ama az nqmam
(11:47:43) <@CoLoR> ;((
(11:47:46) <@Inspectah-Deck> e 4e addni sa na 9998
(11:47:48) <@Inspectah-Deck> ko ti pre4i
(11:47:58) <@CoLoR> ¶Inspectah-Deck¶ kak we? nqmam nikaf access
(11:48:08) <@Inspectah-Deck> ami 4ekai
(11:48:10) <@``BEBO``> CoLoR OBESHTAVAM
(11:48:15) <@CoLoR> ok ``BEBO``
(11:48:28) <@CoLoR> razchitam na teb da mi vurnesh add-a v toq MOQT kanal
(11:48:33) < LUCIFER_GIRL> bravo
(11:48:38) < LUCIFER_GIRL> dragone
(11:48:45) <@``BEBO``> CoLoR nqmash problem brat
(11:49:08) <@Inspectah-Deck> CoLoR : a i ne zabrawai da mi wyrnesh add na 9999 kato oprawqsh rabotite
(11:49:14) <@CoLoR> ¬Inspectah-Deck¬ mi az nqmam add sega
(11:49:16) <@CoLoR> :(
(11:49:20) <@Inspectah-Deck> ama imam 4ustwoto 4e pak sti napomnqm
(11:49:24) <@Inspectah-Deck> posle
(11:49:28) <@Inspectah-Deck> imah predwid
(11:49:34) <@Inspectah-Deck> kato oprawish miseriqta
(11:49:35) <@Inspectah-Deck> :)
(11:49:39) <@CoLoR> a + tova ne3znam dali vlado she mi dade pasowete na kanala da stana na 10000 i az
(11:49:41) <@Inspectah-Deck> are 4e trqbwa da hodq
(11:49:43) <@Inspectah-Deck> see yo
(11:49:52) <@CoLoR> ok
(11:50:06) <@Inspectah-Deck> btw kyw e toq
(11:50:09) <@Inspectah-Deck> poznawash li go
(11:50:15) <@Inspectah-Deck> za ko ta e zaebal
(11:50:17) <@``BEBO``> az go poznavam
(11:50:24) <@Inspectah-Deck> ``BEBO`` ahamz
(11:50:28) <@Inspectah-Deck> ama provat li
(11:50:30) <@Inspectah-Deck> privat
(11:50:32) <@Inspectah-Deck> toest
(11:50:40) <@``BEBO``> mi dea znam
(11:50:50) <@Inspectah-Deck> oksi de ste se oprawite wiee
(11:50:56) <@Inspectah-Deck> are 4au
(11:50:58) <@CoLoR> toi sq ``BEBO`` she se opravq
(11:51:09) <@CoLoR> (``BEBO``) nachi kato vidish _vlado_ mu kaji da me addne na 9999
(11:51:24) <@CoLoR> i posle da mi dade pasovete na kanala kato se zasechem s nego
(11:51:26) <@``BEBO``> CoLoR spokoino
(11:51:30) <@CoLoR> ok?
(11:51:33) <@``BEBO``> 6te opraq
(11:51:34) <@CoLoR> che az shte stavam
(11:51:55) <@``BEBO``> :)
(11:51:57) <@CoLoR> «``BEBO``» pls gledai da napravish neshto
(11:52:01) <@``BEBO``> CoLoR i az otivam da spa sled malko
(11:52:03) <@CoLoR> haide chaY
(11:52:14) <@``BEBO``> CoLoR OBESHTAVAM
(11:52:18) <@``BEBO``> 4ao ti
(11:52:19) *** Disconnected
Session Close: Wed Jun 05 11:52:20 2002
SMS
Fun
.:Историята на един чекибоец!
.:Как ``BEBO`` add-ва CoLoR във #WEGA
.:Свиркаджията DMX_23_stz
.:Още:.
Приятели
Нова Загора

#bourgas - official page

UniBg - official portal
.:Още:.

Designe and theme by weGa Team © 2000-2023
Хостинг, скриптиране и поддръжка от weGa web development © 2004